LAVINA KOMENTARA

Jedna od najljepših žena svijeta uvrijedila Ukrajinke: "Baš si jadna"

Pratitelji su je u komentarima zasuli kritikama, a javile su se i njene pratiteljice iz Ukrajine

Megan Foks. Instagram

D. R.

20.2.2024

Megan Foks (Fox) odgovorila je na kritike nakon što je svojim izgledom na slavlju u Las Vegasu zabrinula fanove. 

Glumica je objavila fotografije na kojima pozira sa svojim zaručnikom Mašin Gan Kelijem (Machine Gun Kellyjem), Tejlor Svift (Taylor Swift) i njenim izabranikom Trevisom Kelsijem (Travisom Kelcejem), koji je slavio pobjedu svoje momčadi na Super Bowlu, a u opisu se osvrnula na svoj izgled.

- O, moj Bože, pogledajte koliko drugačije NE izgledam. Ispostavilo se da je to bila samo mračna slika s mobitela na kojoj izgledam kao ukrajinska lutka na napuhavanje. No, u stvarnosti izgledam kao jedna od onih super skupih realističnih silikonskih lutaka za seks koje se mogu nabaviti samo u Japanu - napisala je. 

Pratitelji su je u komentarima zasuli kritikama, a javile su se i njene pratiteljice iz Ukrajine koje je uvrijedila objava.

- "U stvarnosti izgledaš kao 40-godišnjakinja i nemaš nikakve veze s lijepim djevojkama iz Ukrajine", "Kakvo razočaranje", "Jako je bezobrazno od tebe što tako govoriš o Ukrajinkama, baš si se pokazala", "Baš si jadna", "Princezo, šta ti se dogodilo?" i "Pretpostavljam da je ksenofobija prema istočnoj Evropi još uvijek prisutna u Hollywoodu" - samo su neki od brojnih komentara. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.