DRASTIČNA PROMJENA

Ovako je Melanija Tramp izgledala prije udaje za Donalda

Na društvenim mrežama u posljednje vrijeme dosta pažnje izazvao je video iz 1993. godine

Donald i Melanija Tramp. AP

D. R.

28.2.2024

Ljepota Melanije Tramp (Melania Trump) intrigantna je za javnost, možda i najviše zbog sumnje da je prva dama SAD imala niz plastičnih operacija što nije potvrđeno, ali često izbije u prvi plan.

Zato su veoma interesantni i stari snimci sa njom u glavnoj ulozi koji je prikazuju u drugačijem svijetlu od one Melanije na koju je javnost navikla. Na društvenim mrežama u posljednje vrijeme dosta pažnje izazvao je video iz 1993. godine, snimljen prije nego što je ona upoznala Donalda Trampa, a zatim se i udala za njega.

U opisu snimka navodi se da se radi o reklami, a Melanija Tramp zaista izgleda dosta drugačije nego danas.

Melanija Tramp. You Tube

Melanija i danas važi za veoma atraktivnu i lijepu ženu koja pritom ima odličan stil odjevanja. Važi i za ženu prepoznatljivu po takozvanim "Fox eyes" odnosno očima lisice kako se inače zove i jedna estetska procedura čiji je cilj da oči izgledaju upravo onako kao na licu Melanije Tramp.

Nedavno je bila na gala zabavi organizovanoj na porodičnom imanju Mar-a-Lago na Floridi, u društvu supruga Donalda Trampa, a danas ima i sasvim drugačiji imidž što dodatno povećava razliku između nje devedesetih i nje u 21. vijeku.

Snimak koji je dosta primijećen na društvenim mrežama bio je samo uvod u ono što je čekalo: veza i brak sa kontroverznim Trampom, funkcija prve dame Amerike i još veća izloženost javnost od one koja je pratila dok je bila manekenka. Ta veća izloženost donijela je i više kritika, koje idu ruku pod ruku sa komplimentima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.