MODNA KUĆA VETEMENTS

Karleuša u društvu velikih imena na Paris Fashion Weeku

Vetements među svojim ambasadorima godinama unazad okuplja zvijezde poput Madone, Niki Minaž, Cardi B, Kendal Džener

Jelena Karleuša. Instagram

Journal.hr

2.3.2024

Jelena Karleuša stigla je na Paris Fashion Week, ovog puta u ulozi modela, piše Journal.hr.

U Parizu je održana povratnička revija modne kuće Vetements, a njihov posljednji runway show prikazao je kolekciju za proljeće/ljeto ’19. Iste godine je Demna Gvasalia, koji je ovaj brend osnovao sa svojim bratom, prihvatio ponudu da postane kreativni direktor kultne francuske kuće Balenciaga i napustio obiteljski biznis. Na CEO poziciji ostao je Guram Gvasalia koji se nakon runway pauze vratio na program Sedmice mode u Parizu.

Čast da uz mnoge svjetske zvijezde prošeta Vetements reviju imala je i Jelena Karleuša, koja je tako sebe pozicionirala na svjetsku modnu scenu, a tu priliku dobila je od strane istaknutih ljudi iz fashion svijeta.

Povratnička revija okupila je razna imena sa svjetske scene među kojima su pistom, pored Jelene, prošetali glumica Marsia Kros, Georgina Rodrigez (žena fudbalera Kristijana Ronalda), Valentina Ferrer (supruga poznatog latino pjevača J Balvina) kao i svjetski poznati top modeli Natalija Vodianova i Vini Harlov.

Na lokaciji koja je do posljednjeg trenutka držana u tajnosti prvi red revije bio je rezerviran za neke od najpoznatijih osoba iz svijeta mode i glazbe, a među njima i reper Tyga, kao i pjevač J Balvin. Vetements među svojim ambasadorima godinama unazad okuplja zvijezde poput Madone, Niki Minaž, Cardi B, Kendal Džener, a sada je s njima, kao regionalni superstar, saradnju sklopila i Jelena Karleuša. Njen modni izraz odavno je poznat i izvan granica Balkana što je i potvrdio poziv za ovako veliki modni događaj u prijestolnici Francuske. 

Dizajner je Jelenu još prošle jeseni ugostio u Vetements HQ gdje su mjesecima radili na pripremama i fitinzima za današnju reviju. Nakon ove revije Jelena je večer produžila na još jednom važnom modnom događaju, i to za jedan od najhot novih modnih brendova na svjetskoj sceni.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.