SKANDAL

Teorije zavjere o Kejt Midlton: Na novoj slici fotošopirano njeno lice s naslovnice "Voguea" iz 2016.

Internet detektivi ne prestaju tražiti nove detalje na slici

Naslovnica "Voguea". Platforma X

L. S. R.

12.3.2024

Kejt Midlton (Kate Middleton) već se mjesecima ne pojavljuje u javnosti, a njena prva službena fotografija nakon navodne operacije abdomena izazvala je skandal jer su otkriveni photoshop failovi. Ona je na kraju sama priznala da je uređivala.

Internet detektivi ne prestaju tražiti nove detalje na slici i društvene mreže su prepune teorija zavjera. Jedna od popularnijih koja se širi govori da je na novoj slici fotošopirano princezino lice s naslovnice "Voguea" za koju je pozirala 2016. godine.


Nakon što su čak i medijske agencije počele uklanjati fotografiju Kejt Midlton zbog sumnje u "manipulaciju", oglasila se princeza od Velsa. Na službenom Instagram profilu priznala je da je ona uredila fotografiju koju je objavila Kensingtonska palača.

- Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentiram s editiranjem. Želim se izviniti zbog ikakve zabune koju je izazvala porodična fotografija koju smo jučer podijelili. Nadam se da su svi koji slave imali sretan Majčin dan - stoji u poruci koju je objavila.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.