AH, TA LJUBAV

Rajan Gosling ovom je gestom na Oskarima poslao romantičnu poruku Evi Mendez

Gledaoci su primijetili kako je glumac na samom kraju nastupa primio privjesak s ogrlice i poljubio ga ispred kamere te pritom prstima napravio srce

Rajan i Eva imaju dvije kćerke. Instagram

M. Z.

12.3.2024

Rajan Gosling (Ryan) oduševio je nastupom na Oskarima s izvedbom pjesme ''I'm Just Ken'' iz filma ''Barbie'', a njegova supruga Eva Mendez (Mendes) pratila je nastup kod kuće pa mu poslala šaljivu poruku. 

Gledaoci su primijetili kako je glumac na samom kraju nastupa primio privjesak s ogrlice i poljubio ga ispred kamere te pritom prstima napravio oblik srca. Mnogima je ovaj trenutak promaknuo tokom nastupa uživo, a fanovi su počeli nagađati je li ova posveta upućena Evi.

Nagađanja fanova potvrdio je Goslingov stilist Mark Averi (Avery), koji je na društvenim mrežama zahvalio firmi koja je pomoću 3D printera izradila privjesak sa slovom "E", koji je glumac nosio i tokom turneje povodom promocije filma ''Barbie''.

Gosling i Mendez upoznali su se 2011. na snimanju filma ''Grijesi očeva'' te imaju dvije kćeri, devetogodišnju Esmeraldu i sedmogodišnju Amadu, piše Index. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.