NE IZGLEDAJU TAKO

Zendaja i Tom Holand potvrdili da su još u vezi, ali jesu li još sretni

Otkako je Zendaja otpratila Toma Holanda s Instagrama u januaru, mnogi se pitaju o stanju njihove veze

Tom i Zendaja na utakmici. TikTok

M. Z.

19.3.2024

Otkako je Zendaja (Zendaya) otpratila Toma Holanda (Holland) s Instagrama u januaru, mnogi se pitaju o stanju njihove veze. Snimljeni su ovog vikenda na teniskom turniru, no izrazi na njihovim licima ne odaju baš pozitivan dojam

Osim što je Zendaja polako, ali sigurno postala jedna od vodećih dama u svijetu mode, njen ljubavni život, također, privlači pažnju. Dugo je mlada glumica bila u vezi s britanskim glumcem Tomom Holandom, no nedavno se počelo šuškati da su vezu okončali. Da su još zajedno, potvrdili su ove nedjelje, no izrazi na njihovim licima ne odaju dojam sreće.


@espn #Zendaya and #TomHolland soaking up some #tennis sun 🎾 (via @Tennis Paradise ♬ son original - OST Cinematic Universe 🇲🇫

Ove nedjelje par je prisustvovao ženskom finalu u Indian Wells Tennis Gardenu u Kaliforniji, a Zendaji je pripala čast da kasnije i uživo čestita pobjednici meča Igi Svijatek (Swiatek).

Pojavljivanje Zendaje i Holanda dogodilo se nakon što je par zajedno prisustvovao premijeri filma ''Dina: Drugi dio'' u Londonu ovog februara, čime su potvrdili da su još u ljubavnoj vezi, no izrazi na njihovim licima ove nedjelje ne pokazuju da se par baš i zabavio.

Uz komešanje na tribinama, Zendaja i Holand snimljeni su kako zajedničko vrijeme provode plešući, ali i na mobitelima, zbog čega mnogi i sumnjaju u stanje njihove veze.

Zajednički snimci dolaze nakon što su u januaru počele kružiti glasine o njihovom prekidu kada je Zendaja prestala pratiti Toma na Instagramu. Međutim, Zendaja je prestala pratiti sve račune, a Tom je i dalje pratio njen profil, piše Tportal.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.