PLJUNULA ŽVAKU U RUKU

Dženifer Lopez zgrozila javnost ponašanjem prema asistentici: Snimak naišao na salvu negativnih komentara

Dok se na društvenim mrežama vode verbalni ratovi zbog ponašanja latino dive, i dalje se prepričavaju njeni neobični zahtjevi kad negdje gostuje

Instagram

E. Ag.

26.3.2024

Latino diva Dženifer Lopez (Jennifer) širom svijeta ima armiju fanova koji će u svakom trenutku "poginuti" da dokažu kako je njihova ljubimica "broj jedan" u svijetu muzike i plesa. Ali teško da će čak i oni najvatreniji fanovi supruge Bena Afleka (Affleck) pronaći opravdanje za njen gest koji je zabilježen u Njujorku, a koji dokazuje kako se zvijezda ophodi prema svojim asistentima.

Ružno ponašanje

Džej Lo je snimljena kako stoji na ulici i žvače žvaku, a onda daje znak asistentici koja prilazi i pruža otvoreni dlan ka pjevačici. Bez imalo sramote, Džej Lo se saginje i izbacuje žvaku iz usta u ruke svoje asistentice.

Snimak je izazvao salve negativnih komentara na društvenoj mreži X.

- Tako grubo i ružno ponašanje. Nema razloga da se ovako ponašate prema svojim zaposlenima - napisao je jedan korisnik.

Mnogi su se složili s njim, ocijenivši da je pjevačica mogla da izvadi maramicu i oslobodi se žvakaće gume, a ne da ponižava djevojku koju je angažovala kao asistenticu. Ali naknadno je objašnjeno da je Dženifer ispljunula žvaku upravo na zahtjev asistenta, jer je trebalo da počne snimanje filma "Drugi čin" i latino diva nije mogla da ostavi trag. Navedeno je, također, da je ovo uobičajena praksa između glumaca i asistenata na setu.

Dok se na društvenim mrežama vode verbalni ratovi zbog ponašanja latino dive, i dalje se prepričavaju njeni neobični zahtjevi kad negdje gostuje. Naime, njena rajder-lista često zadaje glavobolje organizatorima.

Tako je tokom jedne turneje poznata pjevačica iznenadila organizatore svojim zahtjevima za svlačionicu. Naime, ona je insistirala da cijela svlačionica bude u bijeloj boji, uključujući cvijeće, stolove, svijeće i trosjede. Osim toga, njen ketering je morao biti izuzetno specifičan, s voćem poput manga, papaje, grožđa, dinje i lubenice, ali i poslasticama poput čokoladnih kolačića, pite s jabukama, braunija i sladoleda od vanilije.

Zabranjeni sokovi i temperatura vode

Pjevačicina lista zahtjeva nije stala samo na estetskim preferencijama. Kada je riječ o piću, posebno je istakla da želi sobnu temperaturu Evian vode, i to bez ikakvih sokova od jabuke, grožđa ili paradajza. Ovo je svakako izazvalo dodatnu pažnju i postalo jedan od zanimljivijih zahtjeva koji su organizatori morali da ispune.

Neobični zahtjevi za kafu

Jedan od najneobičnijih zahtjeva koji je Dženifer Lopez postavila jeste da njeni pomoćnici miješaju kafu u smjeru suprotnom od kazaljke na satu. Ovo je izazvalo iznenađenje među organizatorima, ali su ipak morali da pronađu način da udovolje ovoj specifičnoj želji.

Ovi zahtjevi su svakako izazvali pažnju javnosti i postali predmet rasprave o ekstravaganciji pojedinih poznatih ličnosti. Ipak, organizatori su se potrudili da sve bude spremno prije nastupa i da pjevačica bude zadovoljna uvjetima u svlačionici.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.