ALBUM PROŠAO LOŠE

Prodaja karata za koncertnu turneju ide loše: Dženifer Lopez otkazala sedam datuma

Pjevačica se o tome još nije oglasila na društvenim mrežama

Dženifer Lopez. Instagram

D. R.

16.3.2024

Pjevačica Dženifer Lopez (Jennifer) otkazala je posljednjih sedam datuma svoje nadolazeće turneje - bez objašnjenja, piše Page Six. 

Fanovi su primijetili da je stranica Ticketmaster ranije ove sedmice dodala obavijesti o otkazivanju za nastupe u Nashvilleu, Raleighu u Sjevernoj Karolini, Atlanti, Tampi na Floridi i New Orleansu za turneju This Is Me…Now.

Prethodno najavljeni nastupi u Clevelandu i Houstonu su u potpunosti uklonjeni s web stranice. Sedam datuma bilo je zakazano za period od 20. do 31. avgusta. Turneja sada završava u Njujorku 17. avgusta. Poruka na Ticketmasterovoj stranici okrivila je "organizatora događaja" za otkazivanja, ali ne nudi dodatne informacije osim pojedinosti o povratu novca za ulaznice.

Međutim, Page Six je saznao da je postojao logistički problem kod promotora i da postoji mogućnost da se koncerti ponovno zakažu. Pjevačica se o tome još nije oglasila na društvenim mrežama. 

Ovo ažuriranje turneje dolazi nakon što je novi album pjevačice "This Is Me…Now" prošao loše na Billboard 200 ljestvici, debitirajući na broju 38 prošlog mjeseca.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.