LUD PERIOD

Džej Lo otkrila šok detalje veze s Paf Didijem: Hapšeni zajedno, rođenom sinu preoteo djevojku

Navela je da su raskinuli jer nije mogla da s njim ima porodičan život kakav je željela

Romansu su počeli dok je ona spremala prvi album On The 6. Instagram

E. Ag.

28.3.2024

Dženifer Lopez (Jennifer) bila je od 1999. do 2001. u burnoj vezi s reperom Paf Didijem (Puff Dady), koga prate jezive optužbe i koji je pod istragom federalnih organa u Americi. Poznati muzičar vodio je prilično kontroverzan ljubavni život, gdje se kao posebno intrigantan detalj izdvaja to što je preoteo sinu djevojku.

Dženifer Lopez je nedavno u dokumentarcu "The Greatest Love Story Never Told" pričala o svojim vezama.

- Bilo je ljudi u mom životu koji su rekli "volim te", a zatim nisu radili stvari koje su bile u skladu s riječju ljubav. Nije zabavno kada se s nekim tako postupa. Nikada nisam bila u vezi u kojoj sam bila izložena fizičkom nasilju, hvala Bogu, ali definitivno sam bila maltretirana i bilo je još nekoliko neprijatnih stvari. Grubih. Bez poštovanja - rekla je, a mnogi misle da je pričala o vezi s Paf Didijem, a izvor je za Daily mail tvrdio pak drugačije.

U razgovoru za CBS Sunday Morning 2019. Džej Lo je pričala o vezi sa Paf Didijem, pa je rekla da je to bio lud, napet period u njenom životu.

- Znate, Paf i ja smo odrasli u Bronksu. Bio je u muzičkom poslu i postigao je toliko uspjeha. Tek sam bila na početku i snimala svoj prvi album kad sam ga upoznala. On mi je u tom trenutku postao neka vrsta mentora. Imali smo neku ludu, burnu vezu koja je završila praskom. Bilo je to definitivno u trenutku, ali osjećala sam da je to bilo neophodno. On je trebalo da bude u mom životu tada kako bi me naučio šta treba da znam o muzici, o tome kakav umjetnik želim da budem u muzičkoj industriji – rekla je Džej Lo.

Navela je da su raskinuli jer nije mogla da s njim ima porodičan život kakav je željela. Također je tvrdila da ju je varao, rekavši za magazin Vibe 2003. sljedeće:

- Bio je to prvi put da sam bila s nekim ko nije vjeran. Bila sam u toj vezi s Pafom u kojoj sam plakala, ludjela i poludjela, stvarno mi je cijeli život bacio u vrtlog. Nikad ga nisam uhvatila, ali jednostavno sam znala. Rekao bi da ide u klub na nekoliko sati i onda se te večeri nije vraćao.

Romansu su počeli dok je ona spremala prvi album On The 6, on je pomogao u produkciji tog izdanja.

Oboje bili hapšeni

Džej Lo i Didi bili su na naslovnim stranama nakon što su uhapšeni 27. decembra 1999. poslije pucnjave ispred kluba Times Square na Menhetnu. Njih dvoje su optuženi za posjedovanje oružja, iako su optužbe protiv nje kasnije odbačene jer je utvrđeno da nije bila umiješana.

Raskinula je s njim mjesec prije početka suđenja, kasnije su odbačene i optužbe protiv njega.

Šon Kombs odnosno Paf Didi je kasnije više puta na najljepši način pričao o Džej Lo, ističući da je ona njegova prijateljica. Dženifer iza sebe ima dva braka, udata je za Bena Afleka i mama je dvoje djece.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.