NEVJEROVATAN LUKSUZ

Razvod Džinovića: Kome će pripasti vila od 2 miliona eura koja ima bazen, salu za proslave, teretanu i spa centar

Mnogi se pitaju kome će pripasti vila na Senjaku koju je pjevač gradio od 2017. godine i u koju se porodica uselila 2021. godine

Iz sretnih dana. Pixsell

M. Z.

2.4.2024

Razvod muzičara Harisa Džinovića i dizajnerice Meline Džinović puni stupce regionalnih medija već mjesecima. Mnogi se zato pitaju kome će pripasti vila na Senjaku koju je pjevač gradio od 2017. godine i u koju se porodica uselila 2021. godine. Kako pišu srpski mediji, Džinović je u vilu uložio dva miliona eura. Prije nego što se pročulo za razvod, mediji su pisali da je Džinović prodaje.

Mijenjao nacrte

Radovi su, navodno, trajali tako dugo jer je Haris stalno mijenjao nacrte, te su se već izgrađeni zidovi morali rušiti kako bi se sve uklopilo u njegovu viziju idealnog doma, koji je trebao dijeliti sa suprugom i njihovo dvoje djece.

U donjem dijelu ove luksuzne kuće nalazi se navodno golemi bazen, a u blizini njega je vinski podrum u kojem su vina iz različitih krajeva svijeta. U posebnom djelu kuće je i muzički studio. Kuća ima veliki dnevni boravak, teretanu, salu za proslave i spa centar. Sobe Đine i Kana uređene su posebno po njihovim željama.

Vilu možete pogledati ovdje.

Podsjetimo, dizajnerica Melina Džinović je navodno sinoć upala u kuću bivšeg supruga Harisa Džinovića, zbog čega je on pozvao policiju. Kako pišu srpski mediji, Haris je nakon toga završio u policiji, gdje se zadržao satima, a ispred ga je čekao sin Kan. Naime, nakon što je Haris sinoć pozvao policiju jer mu je Melina upala u dom, ona im je rekla kako je muzičar maltretira. Policija je Džinoviću privremeno, potom, oduzela pištolj koji je imao u kući. Bez obzira na to što za taj pištolj ima dozvolu. Srpski mediji navode i da je Melina prošla pored policijske stanice, no sina Kana je ignorirala.

- Melina je upala u kuću, napala me verbalno, nije fizički! Ona mi je rekla da ima pravo ući, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene napasti fizički, mnogo gore je psihički, verbalno! Ja samo ne znam razlog zašto je došla večeras. Pokušavam, evo, s policijom sve vrijeme saznati razlog - rekao je Haris za Blic nakon što mu je bivša supruga upala u stan.

Kako vjerovati izdajniku

Za isti medij progovorio je prije ove situacije i o time kako su djeca prihvatila razvod.

- Jesu li djeca ljuta ili ne, što znam, ne bih to htio ispitivati. Njima je sigurno žao što porodica nije ostala na okupu - izjavio je.

Na pitanje vjeruje li u drugu šansu, odgovorio je ovako:

- Situacija s njom je mrtva. Kao da ne postoji. Kako da vjerujem izdajniku ponovo? To nema smisla - rekao je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.