STROGA PRAVILA

Diletu i zaručnika nisu pustili u noćni klub: "Nikad me u životu nisu tako odbili"

Par, koji se zaručio u februaru, bio je u glavnom gradu Njemačke i htio posjetiti klub Berghain

Voditeljica i fudbaler željeli u provod. Instagram

11.4.2024

Dileta Leota (Diletta Leotta) i njenom zaručniku Lorisu Kariusu bio je zabranjen ulazak u jedan od najpoznatijih berlinskih noćnih klubova. Par, koji se zaručio u februaru, bio je u glavnom gradu Njemačke i htio posjetiti klub Berghain - koji je poznat po svojim seks-zabavama, techno muzici i strogoj politici ulaska, navode lokalne turističke web stranice.

No, sportsku novinarku i golmana Njukasla izbacili su zaštitari na vratima. Prema BILD-u, Leota je rekla prijateljici:

-Bila sam u Berlinu i željela sam ući u Berghain, poznati noćni klub, koji ima strogu kontrolu na ulaznim vratima. Pojavila sam se u prekrasnom kaputu i sa širokim osmijehom ih pozdravila, ali… Nikad u životu me nisu tako odbili. Ne postoji službeni dress code, ali posjetioci tog kluba uglavnom nose crne outfite.

Ona je uvjerena da njen modni odabir nije kriv za zabranu.

-Loris je pogriješio, između ostalog, jer me je poslao prvu unutra. Djevojke obično imaju više šansi, ali pogledali su me i nisu me primili - kazala je.

Osim njihove super striktne politike ulaza, partijanerima u Berghainu također nije dopušteno unositi svoje mobitele unutra i od njih se traži da ih predaju pri ulasku, piše Daily Mail, prenosi Index.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.