POZNATA VODITELJICA

Jovana Joksimović ispričala kako joj je sin slomio srce: Pitala sam ga da li mu je ona ljepša od mene, rekao je "mnogo..."

Voditeljica ima troje djece, a Kosta je najstarije dijete i nedavno je napunio 10 godina

INSTAGRAM

Telegraf.rs

13.4.2024

Jovana Joksimović ispričala je kako joj je sin Kosta "slomio srce", pošto se potpuno oduševio jednom slavnom glumicom, rekavši da mu je ljepša i od mame.

- Moram da ispričam, to mi je jedna od najboljih situacija koje smo imali sa Kostom. Kosta inače nije dijete koje se nešto oduševljava, "jao što je neko lijep" ili... Uopšte ne komentariše tuđi fizički izgled - počela je Jovana.

- I sad, sjećam se da je jednom, jedino kad smo gledali "Grdanu" sa Anđelinom Džoli, a imao je jedno tri godine, rekao meni: "Mama, je l' moguće da je ona ovoliko lijepa?". Ja kažem: "Jao, pa ljubavi jeste, ona je stvarno prelijepa, ali je l' ti ljepša ona ili mama?" Jer su meni svi objašnjavali da su muškoj djeci majke uvijek najljepše... A on kaže: "Pa mama, ona je baš mnogo ljepša od tebe" (smijeh) - ispričala je Jovana.

- Ja kao, Bože, jesam se uvrijedila... I, kao, nije me pogodilo, ali sam zapamtila i evo godinama pričam samo o tome (smijeh) - našalila se voditeljica u emisiji Goce Tržan "Ako progovorim".

Pored Koste, Jovana ima bliznakinje Anu i Srnu koje imaju šest i po godina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.