POZNAT I RAZLOG

Kim Kardašijan dolazi u Srbiju: Evo šta zahtijeva od organizatora

Odsjest će u predsjedničkom apartmanu jednog od najpoznatijih prijestoničkih hotela

Najpoznatija rijaliti zvijezda. Instagram

E. Ag.

16.4.2024

Prema pisanju srbijanskog „Kurira“, najpoznatija rijaliti zvijezda Kim Kardašijan (Kardashian) u Beograd dolazi sa svojom djecom.

Glavni razlog posjete je otvaranje prve prodavnice njenog modnog brenda u prijestonici Srbije, a tom prilikom Kim će prisustvovati i velikoj zabavi u njenu čast, koja će biti upriličena na jednom ekskluzivnom mjestu.

Privatni avion

- Kim stiže u Beograd iz Njemačke, tačnije iz Gelzenkirhena, gdje će sa svojim sinovima Sejntom i Psalmom prisustvovati Evropskom prvenstvu, i to utakmici koju naša reprezentacija Srbije u grupnoj fazi igra protiv Engleske 16. juna. Njena djeca su veliki fanovi Premijer lige i engleskih fudbalera. Sa Kim će biti i cijeli njen tim, a na beogradski aerodrom će sletjeti u svom privatnom avionu "Kim džet", koji je prije nekoliko godina kupila za nevjerovatnih 150 miliona dolara. Oni će odsjesti u predsjedničkom apartmanu jednog od najpoznatijih prijestoničkih hotela. Kod nas će se zadržati ukupno dva dana - rekao je sagovornik „Kurira“ pa dodao:

"Pored svog ličnog, Kim će ovdje na usluzi imati i dodatno 24-satno obezbjeđenje, koje će je pratiti u stopu. Ona u Beograd dolazi povodom otvaranja prve prodavnice njenog modnog brenda u ovom dijelu Evrope u jednom tržnom centru. Isto veče će biti organizovan i veliki parti u njenu čast, na kom će biti prisutne i neke naše estradne ličnosti sa A liste.

Svježe cvijeće

Izvor je otkrio šta je sve to Kim zahtijevala od organizatora njenog dolaska kako bi se posjeta i ostvarila.

Starleta je imala posebne želje kad su u pitanju znamenitosti koje želi da obiđe u Srbiji.

- Kim je izrazila želju da tokom boravka obavezno posjeti Hram Svetog Save, koji je vidjela na slikama i kojim je oduševljena, ali i Kalemegdan i dio pored rijeke. Od organizatora je zahtijevala i da joj na raspolaganju bude i izlaz za osoblje koje radi u hotelu, kao i da u svakom trenutku ima deset različitih automobila kao mamce da bi izbjegla paparace, koji će je sigurno pratiti non-stop. Pored ovoga, ona očekuje da joj u apartmanu stalno budu buketi svježeg cvijeća i da im se hrana donosi u sobu. Iz Beograda Kim odlazi u Pariz na mušku i žensku Nedelju visoke mode - istakao je sagovornik „Kurira“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.