PJEVAČ

Šako Polumenta održao lekciju Dušku Tošiću zbog poruka upućenih Severini: Moraš to drugačije

Njega cijenim kao fudbalera dobrog, mislim da je dobar roditelj, pa zgodan je frajer šta ima veze, kazao je Šako

Instagram

D. H.

1.6.2024

Šako Polumenta nastupio je u jednom od najprestižnijih beogradskih restorana, te je pred sam nastup govorio o svom životu, aktuelnim temama na estradi, kao i o razvodima i prepiskama fudbalera Duška Tošića sa pjevačicom Severinom.

Posljednjih dana aktuelna tema u medijima je i prepiska koju je Duško imao sa Severinom, zbog čega je često na meti zbijanja šala. Šako je dao svoj sud i otkrio šta misli o Duškovom "podvigu pokušaja koketiranaj sa pjevačicom":

- Ja sam davao sebe svakom, ja to ne krijem, a snaga moje pordice je tu koja je i mene podigla. U ono vrijeme, doći iz Bijelog Polja, nas pet brata i jedna sestra, bez novca i graditi karijeru, i biti najvjerniji muž na svijetu - ne možeš, ne možeš kada je oko tebe toliko lijep svijet. Kad je fokusirano sve ka tebi, svi pjevaju moje pjesme, ne možeš da se odbraniš na taj lijepi svijet - rekao je i dodao za Duška:

- Njega cijenim kao fudbalera dobrog, mislim da je dobar roditelj, pa zgodan je frajer šta ima veze, Duško mora još da gazi - rekao je Polumenta, a na konstataciju novinara da mu "poruke kod Severine baš nešto i nisu dobro prošle", Šako se našalio:

- Pa možda nije lijepo pisao, moraš malo drugačije da pišeš, da dođeš do nečega - naveo je pevač za Telegraf.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.