KOMENTIRAO RAZVODE

Šako Polumenta: Nisam nikad bio s Melinom, lijepa žena

Mene su žene uvijek tokom karijere napadale, kazao je Polumenta

Polumenta: Melinu ne znam. Express

Z. K.

8.4.2024

Pjevač Šako Polumenta poznat je po izjavama koje izazivaju pažnju javnosti. Polumenta je sada komentarisao razvode na estradi, o kojima se posljednjih dana dosta priča, a prvo se osvrnuo na Harisov i Melinin raskid braka.

Djeca su najpreča

- Ja sam uvijek na muškoj strani. Harisa znam kao kolegu, a Melinu ne znam, volio bih da je upoznam. Kad su u pitanju takve stvari, mislim da su djeca najpreča. Ne bi trebalo toliko ružnih riječi da izađe. Moglo je sve ovo da se desi u tajnosti. Djeca ne treba da budu tako eksploatisana - rekao je pjevač, pa dodao:

- Nije Melina bila sa mnom, nažalost. Lijepa žena. Šalimo se malo. Čudi me da je Haris nije sačuvao, njega žene obožavaju. S Melinom. Bio bih, što ne bih. Ma naravno da ne bih, ne bih nikad to uradio, pričamo, zezamo se. 

Nisam nikad gledao žene od mojih kolega tim očima. Mene su žene uvijek tokom karijere napadale, ja ih nisam startovao nikad - otkrio je Šako, pa prokomentarisao razvod Dragane i Tonija.

Pomirio bih ih

- Popio bih kafu s Draganom i Tonijem i pomirio bih ih. Oni imaju mnogo lijepu djecu. Dragana je uvijek bila lijepa žena. Ovim načinom života puca se po šavovima - istakao je pjevač za Pink.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.