ZANIMLJIVA PRIČA

Top model otkrila pikanterije: Manekenka uhodila Leonarda Dikaprija, zbog toga izrazio gađenje prema Srbiji

Između ostalog sam saznala za tu priču da je ta djevojka išla od kluba do kluba i trudila se na sve načine da ga nađe, rekla je Babić

Leonardo Dikaprio. Instagram

Kurir.s

6.6.2024

Pored svojih glumačkih sposobnosti, Leonardo Dikaprio (DiCaprio) poznat je i po onim zavodničkim, a posebno su na njega slabe žene iz svijeta modelinga.

Glumac, koji je ukrao srca mnogim djevojkama svojom revolucionarnom ulogom u Titaniku, navodno je ostao imun na šarm jedne srbijanske mankenke.

Leo je svoju ljubav poklonio mnogim top modelima, ali jedna ljepotica je zbog njega otišla toliko daleko, da je navodno čak i obrukala svoju profesiju.

O tome je pričala manekenka Helen Babić u podkastu kod Olje Crnogorac.

- Postoji jedna manekenka koja je obrukala profesiju - počela je Olja izlaganje, na šta se njena gošća, poznata manekenka Helen Babić nadovezala, te tom prilikom otkrila pikanterije koje mnogi nisu znali.

Modeling je svijet dobar što se tiče kontakata i putovanja. Naučila sam zaista svašta i shvatila sam da je dobar poziv, iz razloga što u gradovima gdje se svašta dešava. Kao modelu i mladoj lijepoj ženi sva vrata su mi bila otvorena. Imala sam super priliku preko prijatelja da upoznam cijelu ekipu sa seta poznatog filma. Tada sam upoznala i Leonarda Dikaprija - rekla je Helen, a potom otkrila kakav je glumac van scene:

Helena Babić - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

- Njega mrzi što sjedi u Parizu, upoznala sam ga kao čovjeka smorenog od svega. Cijelu noć je bio na telefonu. Poslije nekog vremena smo imali priliku da večeramo za istim stolom. Postavio mi je pitanje "Odakle si?", a kad sam mu rekla onda se namrštio.

Izrazio je gađenje, pitala sam ga čemu to. On mi je potom rekao upoznao sam jednu djevojku iz Srbije. Niz djevojaka ga je jurilo. Između ostalog sam saznala za tu priču da je ta djevojka išla od kluba do kluba i trudila se na sve načine da ga nađe. Uhodila ga je. Jurila ga je. Kad mi je pokazao sliku, onda sam shvatila o kome je riječ. On je po jednoj osobi generalizovao našu državu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.