PJEVAČICA

Džejla Ramović otkrila kako joj ide fakultet i s kime će izbaciti duet

Bolna tačka mi je što ne treniram, voljela bih da počnem, ali mi toliko vrijeme sada ne dozvoljava

Džejla Ramović. Amir Hamzagic / ATAImages / PIXSELL

Grand.Nova.rs

16.6.2024

Mlada pjevačica Džejla Ramović otkrila je za Grand da privodi kraju studije u Španiji, a da  odlazak na školovanje u inostranstvo smatra dobrim potezom.

- Ostalo je još par predmeta tokom ljetnjeg semestra. Malo je to drugačije nego kod nas, ne znam ni sama da objasnim, ali lagano sve to privodim kraju i prezadovoljna sam - priznala je Džejla i naglasila da će se nakon toga još više posvetiti karijeri:

-Očekuje me tokom ljeta mnogo nastupa, uskoro izlazi jedna nova pjesma, obećani drugi po redu duet sa Henijem. Ne znam da li će se nastaviti to pa da bude jedna trilogija. Naprosto nam odgovara sve to, imamo dobre pesme i bila bi šteta da ih ne pružimo publici. Smatram da kada je nešto kvalitetno treba da se radi na tome, i mislim da smo super tandem - navela je ona.

Puno obaveza

Kako ima puno poslovnih obaveza, otkrila je da li će ovog ljeta uopšte imati vremena za odmor.

-Imam sada četiri slobodna dana između nastupa pa ću to da provedem na moru, a onda ćemo da vidimo. Možda neki avgust, septembar – rekla je Džejla i otkrila da li ima u planu neku određenu destinaciju za odmor.

-Nemam apsolutno nikakvu ideju. Baš razmišljam danima o tome šta bih i gdje bih ali sam baš neinspirativna. Na kraju ću 100 posto da odaberem nešto što ne uključuje mnogo ljudi sa nekom lijepom plažom, i to je meni dovoljno. Samo da može da se spava, jede, kupa i to je to - priznala je Džejla.

Pjevačica svaki put blista gde god da se pojavi, a sada je otkrila i kako joj polazi za rukom da uvijek svojom pojavom naprosto zasijeni sve oko sebe.

- Bolna tačka mi je što ne treniram. Voljela bih da počnem, ali mi toliko vrijeme sada ne dozvoljava. Prvo ne znam gdje živim da bih imala jednu teretanu i jednog trenera, kao i naviku i rutinu. Ali nadam se da ću nekada uskoro moći da se organuzujem po tom pitanju pa da krenem da treniram. Nekada sebi i kažem kako neki hotel ima teretanu, ali najčešće dođem sa puta premorena i gledam samo da legnem. S druge strane mi je baš žao što ne mogu da treniram i da neke finese unaprijedim, ali imam genetiku, hvala Bogu. Ne želim da budem sebična i da kažem da imam genetiku i to je to, jer treba i ja nešto da radim povodom toga, da sve to ostane kako treba - navela je ona.

"Znam čime se bavim"

Džejla je objasnila i šta je pokreće da uvijek zrači prilkom pojavljivanja u javnosti.

-Nisam ja preterano motivisana da uvijek je sve super, nego imam disciplinu. Znam čime se bavim, znam kako mora i šta treba. Ne probudim se uvijek ni u nekom dobrom duhu, ni u dobroj energiji, ni u fazonu "E sad jedva čekam da idem da snimam emisiju cijeli dan". U skladu sa tim se spremam, podiže se energija i sistem – objasnila je Džejla i dodala na koji način podiže svoj sistem:

-Uvijek puštam muziku čim se probudim. Ja slušam sve i volim da pratim našu scenu, nove albume, to me baš ispunjava. Generalno me muzika mnogo pokreće tako da je najbolja opcija za mene muzika i onda se sistem ovako diže - ispričala je Džejla za Grand.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.