SAVRŠENO

Selin Sentino ima toliko pratilaca da je niko ne može prepoznati

Potrošila je skoro 43.000 eura na plastične operacije jer su je maltretirali

Sentino: Razara muška srca. Facebook

Telegraf.rs

18.11.2018

Djevojka (24) koju su drugovi maltretirali kada je bila tinejdžerka, potrošila je nevjerovatnih 42.700 eura na plastične operacije, prenosi "Dayli Mail". 

Selin Sentino (Celin Centino) iz Ciriha u Švicarskoj je imala nekoliko velikih estetskih operacija kako bi, prema njenom mišljenju, izgledala bolje.  

Instagram zvijezda je priznala da je prošla kroz mračan period dok je bila tinejdžerka, jer nije bila zadovoljna svojim izgledom. Drugovi su joj govorili da je ružna i stalno su je zadirkivali. 

Zbog toga se kod nje rodila nesigurnost koju je odlučila da ispravi čim je uštedjela novac od frizerskog posla. Sada tvrdi da je sretna u svojoj koži i da su joj operacije pomogle.  

Tokom perioda od četiri godine, Selin je imala tri operacije grudi, operirala je nos, obraze, usta i bradu. Sada na Instagramu ima više od 43.000 pratilaca i kaže da  dobija samo pozitivne komentare na račun svog izgleda.


- Sada sam sretna osoba, ali se ranije nisam osjećala dobro u svojoj koži. Ranije su mi govorili da sam ružna i to je od mene napravilo tužnu osobu. Željela sam da ponovo budem sretna, pa sam promijenila izgled - kaže ona.  

Ističe da je svakodnevno bila maltretirana i da su joj govorili da izgleda kao smeće. Kaže da nije imala priliku da pokaže drugovima da je sjajna osoba, jer su je oni doživljavali kao "ružnu Selin". Kada je bila mlađa uzor joj je bila Pamela Anderson. Dodaje da je oduvek htjela da izgleda kao ona i da ima velike grudi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.