LJEPOTICE

Sa Damirom sam i danas u dobrim odnosima

Toliko sam se uživjela u ulogu da mi je samo nedostajao matičar, a i izabranik

Piše: E. BAKIĆ

15.2.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Srbijanska manekenka i bivša djevojka najboljeg bh. tenisera Damira Džumhura Dejana Živković nedavno je na Sajmu vjenčanica u Beogradu nosila očaravajuće modele. Plijenila je pažnju u vjenčanicama francuskog brenda „Monticule“, koje je nosila i u Parizu.

Nakon što je fotografije objavila na društvenim mrežama, mnogi su se zapitali je li se udala ili to uskoro planira.

 Spektakl u Parizu

Kako je u razgovoru za „Dnevni avaz“ kazala, to je ipak samo posao, iako se na trenutak u njoj probudila želja da sa svojim izabranikom stoji ispred matičara.

- Bilo je spektakularno i u Parizu, iskrena da budem, toliko sam se uživjela u ulogu da mi je samo falio matičar, a i mladoženja - kroz smijeh je kazala Živković.

Ističe da sajmovi i snimanja poput ovog nisu nimalo laka.

- Dosta je naporno, ali kad imaš super tim oko sebe i kad nosiš ove fenomenalne vjenčanice, sve je lakše - kaže manekenka.

Objava na Instagramu

Iako više nije u ljubavnoj vezi s Damirom, ostali su u dobrim odnosima, a Dajana i dalje njeguje prijateljske odnose i s teniserovim bratom Zlatanom. On je tako na Instagramu podijelio kadar s nedavno održanog koncerta Saše Kovačevića u Sarajevu, a na kojem se pojavljuje Dejana.

- Što se Damira tiče, dok je bilo lijepo, trajalo je, kada smo shvatili da više ne ide, prekinuli smo. S Damirom kao i s njegovim bratom ostala sam u dobrim odnosima, a kadar koji je podijelio Zlatan s koncerta dokazuje da se i dalje poštujemo – navodi Živković.

 Vrijeme za privatni biznis

Dejana Živković do sada je nosila revije brojnih svjetskih brendova i pojavljivala se u spotovima mnogih muzičara. Sada je, ističe, došlo vrijeme za privatni biznis.

- Trenutno boravim u Beograd, radim na jednom projektu, a usput i krećem u privatni biznis. Mnogo mi prija što provodim vrijeme u svom gradu, ali svakako se vraćam u Los Anđeles za nekoliko mjeseci – kaže Živković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.