LJEPOTICE Ne libi se sa sebe zbaciti i posljednju krpicu

Mala voli život: Upoznajte modela i plesačicu Melisu Karačić Melly iz Sarajeva

Ljepote kojima ju je obdarila majka priroda širom joj otvaraju vrata koja vode do uspjeha

Eset Muračević
23.02.2019 16:08

Prošla godina za kontroverznu ljepoticu Melisu Karačić Melly, modela i plesačicu iz Sarajeva, a koja odnedavno živi i radi u Beogradu, bila je izuzetno uspješna.  

Njene fotografije krasile su brojne magazine u regionu koji promoviraju žensku ljepotu, a okušala se i kao glumica u videospotovima "Dok mirno spavaš" Katarine Grujić i "Mala voli život" na pjesmu koju izvode Tamara Radmilović Tacca i MC Damiro. Kao saradnik slovenske televizije Arena, pokazala je i izuzetne voditeljske sposobnosti predstavljajući neke od učesnika sajma erotike u Berlinu.

Ljepote kojima ju je obdarila majka priroda širom joj otvaraju vrata koja vode do uspjeha.

Ne libi se sa sebe zbaciti i posljednju krpicu. No, to je, neminovno, dovodi na udar onih koji bi se rado uvukli u njeno srce.

- Stas, dopadljiv izgled i prikladno odijevanje omogućavaju mi da brže i lakše dolazim do angažmana. Međutim, ja se bavim modelingom, a ne onim na šta, obično, mame pogledi onih koji me vide. Volim erotiku, ali zbog toga pod svaku cijenu ne izlažem svoje nago tijelo sudu javnosti. S ukusom i mjerom, da. Moje dosadašnje fotografije na kojima sam oskudno ili nikako odjevena donijele su mi dosta dobrih poslovnih angažmana, ali i vrlo nezgodnih provokacija manijaka i raznih pohotnika koji ženu vide samo kao seksualni objekt. 

Nevjerovatno je to koliko ima onih koji se motaju oko mene, a koji se žele uvući u moje srce. No, malo ko može pronaći ključić da otvori njegova vrata i u njemu zauzme željeno mjesto - poručila je Melisa Karačić Melly. 

Komentari

NA VRH