LJEPOTICE

Mala voli život: Upoznajte modela i plesačicu Melisu Karačić Melly iz Sarajeva

Ljepote kojima ju je obdarila majka priroda širom joj otvaraju vrata koja vode do uspjeha

Eset Muračević

23.2.2019

Melisa Karačić Melly. Eset Muračević

Prošla godina za kontroverznu ljepoticu Melisu Karačić Melly, modela i plesačicu iz Sarajeva, a koja odnedavno živi i radi u Beogradu, bila je izuzetno uspješna.  

Njene fotografije krasile su brojne magazine u regionu koji promoviraju žensku ljepotu, a okušala se i kao glumica u videospotovima "Dok mirno spavaš" Katarine Grujić i "Mala voli život" na pjesmu koju izvode Tamara Radmilović Tacca i MC Damiro. Kao saradnik slovenske televizije Arena, pokazala je i izuzetne voditeljske sposobnosti predstavljajući neke od učesnika sajma erotike u Berlinu.

Ljepote kojima ju je obdarila majka priroda širom joj otvaraju vrata koja vode do uspjeha.

Ne libi se sa sebe zbaciti i posljednju krpicu. No, to je, neminovno, dovodi na udar onih koji bi se rado uvukli u njeno srce.

- Stas, dopadljiv izgled i prikladno odijevanje omogućavaju mi da brže i lakše dolazim do angažmana. Međutim, ja se bavim modelingom, a ne onim na šta, obično, mame pogledi onih koji me vide. Volim erotiku, ali zbog toga pod svaku cijenu ne izlažem svoje nago tijelo sudu javnosti. S ukusom i mjerom, da. Moje dosadašnje fotografije na kojima sam oskudno ili nikako odjevena donijele su mi dosta dobrih poslovnih angažmana, ali i vrlo nezgodnih provokacija manijaka i raznih pohotnika koji ženu vide samo kao seksualni objekt. 

Nevjerovatno je to koliko ima onih koji se motaju oko mene, a koji se žele uvući u moje srce. No, malo ko može pronaći ključić da otvori njegova vrata i u njemu zauzme željeno mjesto - poručila je Melisa Karačić Melly. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.