FITNESS MODEL

Vatrena Francuskinja otkriva tajnu idealne figure

Njen izgled je rezultat zdravog načina života

Marin Šmec. Ilustracija

Avaz.ba

27.7.2020

Od trenutka kada je otvorila svoje profile na društvenim mrežama, Marin (Marine Smezz) je privukla veliki broj pratioca svojom nevjerovatnom figurom.

Njen stav i izgled predstavljaju rezultate zdravog načina života koji uključuje redovne treninge u teretani i jedenje puno zdrave hrane. Iako za neke ovaj način života može biti naporan, Marin uživa u svakoj sekundi, a to se može vidjeti na njenim videozapisima i slikama.

Ona svakodnevno nastavlja raditi na svojim snovima i ambicijama, a iz godine u godinu njena karijera je sve naprednija. 

Njena priča

Marin se ne drži samo jedne vrste treninga. U stvari, ona mijenja treninge svakih nekoliko mjeseci kako bi izgradila svoju nevjerovatnu figuru, a da joj vježbanje ne postane dosadno. U skladu s tim, postoje određeni principi kojih se Marin pridržava tokom treninga. Jedan od njenih najvažnijih principa je kombinovanje složenih pokreta s vježbama izolacije.

Treninzi složenih pokreta na početku, dok je još u punoj snazi, Marin osiguravaju maksimalnu aktivaciju mišića. Kasnije, tokom vježbanja, ona koristi izolacijske vježbe kako bi radila na određenoj mišićnoj grupi za taj dan.

Marin jede uglavnom zdravu i hranjivu hranu koja joj omogućava da sagorijeva masti i istovremeno gradi mišiće. Ona broji svoje kalorije i makro omjer za svaki od svojih obroka kako bi ostvarila svoje fitness ciljeve.

Marin. whywetrain.com

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.