FITNESS MODEL

Mnogi smatraju da je njena figura mjerilo za seksepil

Inspirativna transformacija

Lasmar. goodfon

Avaz.ba

28.7.2020

Sjui Lasmar (Sue Lasmar) je danas jedno od najprepoznatljivijih imena u fitnes industriji. Ova nevjerovatna djevojka je svoje putovanje započela s 19 godina, kada je shvatila da nije zadovoljna svojim tijelom.

Nakon toga, njen život se potpuno promijenio, te je ona uspjela izgraditi zavidnu karijeru u svijetu fitnesa.




Početak karijere

Rođena i odrasla u Brazilu, Sjui nije toliko uživala u vježbanju kao tinejdžerka. Živjela je vrlo nezdravim načinom života i ubrzo je dobila višak kilograma. Zbog ovoga nije bila zadovoljna svojim tijelom, te je shvatila da je vrijeme za neke promjene.

Nije prošlo dugo dok se nije upustila u svoje fitnes putovanje. Sjui je počela trenirati 6 dana u sedmici, te je pratila rigorozne dijete kako bi izgradila figuru koju je željela. Sa 19 godina je započela s transformacijom svog tijela.

Lasmar je ozbiljno napredovala tokom sljedećih 9 godina izgubivši višak kilograma. Bila je ponosna na svoju transformaciju, te je odlučila da se prijavi na svoje prvo fitness takmičenje - Bodibilding prvenstvo u Brazilu. Iako nije pobijedila, ona je zauzela 4. mjesto od 42 sudionice. To iskustvo ju je motivisalo da nastavi s treninzima i gradnjom karijere u fitnesu.

Sjui je nakon svog prvog takmičenja bila hit i postala je slavna osoba u Brazilu, stekavši tako još veću izloženost u fitnes industriji. Nije prošlo dugo sve dok ona nije odlučila nastaviti svoju karijeru u ovom polju, te je odlučila da se preseli u Ameriku.

Lasmar. Wallsdesk

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.