URADILA KOREKCIJU IZGLDA

Majka četvero djece nakon razvoda postala Playboy model

Kaže da je njezin izgled sada važniji nego ikad

Fiona Holingsvort. Luis Gomez

L. M.

15.10.2020

Fiona Holingsvort (Hollingsworth) (37) iz Engleske kaže da joj se vratilo samopouzdanje otkako je postala slobodna. Upoznala je svog bivšeg supruga i udala se već u 21. godini, a ubrzo je i rodila četvero djece. 

Nakon toga nije više imala vremena baviti se manekenstvom, prenosi Daily Mail. Međutim, nakon što je zatražila razvod u oktobru 2019., prijavila se za natjecanje u kupaćim kostimima gdje ju je primijetio skaut iz Playboya. Fiona sada želi inspirirati druge mame da shvate kako nikada nije kasno za ostvarenje snova - prenosi Večernji list.


Fiona Holingsvort. Playboy

- Nakon razvoda prošlog oktobra bila sam stvarno motivirana da se vratim u manekenstvo, prijavila sam se za Miss kupaćih kostima u martu ove godine, dvije sedmice prije nego što smo ušli u karantenu. Tu me je primijetio čovjek iz Playboya i uzeo moje podatke. Od tada sam se pojavila na nekoliko naslovnica - otkrila je Fiona. Uz to što je započela novu karijeru, podvrgnula se i nekim plastičnim operacijama. Već s 18 godina operirala je grudi i nos, pa je sada korigirala neke druge dijelove - i potrošila oko 20.000 KM. Kaže da je njezin izgled sada važniji nego ikad i da uspijeva zadržati svoj mladolik izgled zahvaljujući redovnom botoksu i filerima.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.