ATRAKTIVNA MANEKENKA

Najseksi žena svijet želi biti najbolja verzija sebe

Kelly Brook. ARHIV

A.F.

10.11.2020

Britansku manekenk manekenka Keli Bruk (Kelly Brook čije je tijelo 2016. godine prema istraživanju stručnjaka sa sveučilišta u Teksasu proglašeno najsavršenijim na svijetu, više baš i ne opterećuje vanjski izgled. 

- Sa naučne strane gledano ova je žena potpuno prirodna i savršena - zaključili su prije četiri godine znanstvenici za Kelly čije su mjere tada bile 99-63-91. Imala je po njima savršenih 66 kilograma na visinu od 168 centimetara, no posljednje agencijske fotografije prikazuju kako se ova 40-godišnja ljepotica, koja je nedavno proslavila 40. rođendan, malo zapustila, što ni sama ne poriče.

- Očito sam natukla nekoliko kila, no otkako smo nabavili psa kile samo padaju jer šećem s njim svaki dan. Nosi mi tenisice i tjera me da izađem iz kreveta- izjavila je manekenka.

Tokom  'lockdowna' je, kazala je za britanski Sun, malo 'stala na loptu'. Radila je puno od kuće i kuhala, što je rezultiralo i većim oblinama na njezinom nekad savršenom tijelu.

- Trenutno nosim veličinu 38, a na 40 su mi grudi i bokovi. I to je moja sretna veličina. U doba kad sam bila najmšravija sam ujedno bila i najnesretnija u životu. Kad sam 2007. izgubila oca nosila sam 36 i ne bih nikad to ponovila. Prestaneš brinuti izgleda li ti stražnjica veliko, samo želiš da ti bude udobno. Želim izgledati lijepo, osjećati se dobro i biti nabolja verzija sebe, no ne želim izgledati kao da imam 20, nego želim izgledati kao dobra 40-godišnjakinja - zaključila je i napomenula da zadovoljstvo s tijelom dolazi s godinama.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.