ATRAKTIVNA MANEKENKA

Najseksi žena svijet želi biti najbolja verzija sebe

A.F.

Kelly Brook

Foto: ARHIV


Britansku manekenk manekenka Keli Bruk (Kelly Brook čije je tijelo 2016. godine prema istraživanju stručnjaka sa sveučilišta u Teksasu proglašeno najsavršenijim na svijetu, više baš i ne opterećuje vanjski izgled. 

- Sa naučne strane gledano ova je žena potpuno prirodna i savršena - zaključili su prije četiri godine znanstvenici za Kelly čije su mjere tada bile 99-63-91. Imala je po njima savršenih 66 kilograma na visinu od 168 centimetara, no posljednje agencijske fotografije prikazuju kako se ova 40-godišnja ljepotica, koja je nedavno proslavila 40. rođendan, malo zapustila, što ni sama ne poriče.

Opis: Kelly Brook

INSTAGRAM

- Očito sam natukla nekoliko kila, no otkako smo nabavili psa kile samo padaju jer šećem s njim svaki dan. Nosi mi tenisice i tjera me da izađem iz kreveta- izjavila je manekenka.

Tokom  'lockdowna' je, kazala je za britanski Sun, malo 'stala na loptu'. Radila je puno od kuće i kuhala, što je rezultiralo i većim oblinama na njezinom nekad savršenom tijelu.

- Trenutno nosim veličinu 38, a na 40 su mi grudi i bokovi. I to je moja sretna veličina. U doba kad sam bila najmšravija sam ujedno bila i najnesretnija u životu. Kad sam 2007. izgubila oca nosila sam 36 i ne bih nikad to ponovila. Prestaneš brinuti izgleda li ti stražnjica veliko, samo želiš da ti bude udobno. Želim izgledati lijepo, osjećati se dobro i biti nabolja verzija sebe, no ne želim izgledati kao da imam 20, nego želim izgledati kao dobra 40-godišnjakinja - zaključila je i napomenula da zadovoljstvo s tijelom dolazi s godinama.

NA VRH

Podijeli članak na