NEPREPOZNATLJIVA DIVA

Švi su u šoku, šta se desilo s Adrijanom Limom

Paparazzi su je ovih dana uspjeli snimiti u opuštenoj šetnji

Adriana Lima. Agencije

L. S. R.

14.12.2020

Brazilska manekenka Adrijana Lima (Adriana) svojevremeno je bila jedno od najtraženijih lica u svijetu modne industrije te jedna od najpopularnijih anđelica "Victoria's Secreta". Danas 39-godišnja Adriana živi daleko od modnih pista i posvećena je uglavnom porodičnom životu i odgoju kćerki koje je dobila s bivšim suprugom, srbijanskim košarkašem Markom Jarićem. 

Više se ne pojavljuje često u javnosti, no paparazzi su je ovih dana uspjeli snimiti u opuštenoj šetnji. No od savršenih crta lica i one prepoznatljive ljepote malo je toga ostalo i sada niko nije mogao ne zapaziti njezino pomalo izobličeno i natečeno lice na kojem nije imala grama šminke.

Adrijana Lima. Agencije

To je samo još jedan dokaz kako više ne mari za glamurozna izdanja u kakvim smo je bili navikli gledati tokom posljednjih 20 godina kada je vladala modnim pistama.

S Markom je u braku provela pet godina, a razveli su se 2014. godine. Nakon njega ljubila je turskog pisca Metina Haru, ali ni ta ljubav nije potrajala, a njezin trenutačni ljubavni status nije poznat.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.