ČETVRTA SREĆA

Mark Entoni se oženio 31 godinu mlađom manekenkom: Imala dvije vjenčanice

Vjenčanica je ručno šivana 122 sata, a Nadia ju je upotpunila dugim velom i sitnim dijamantnim naušnicama

Nadia i Mark. Instagram

N. Aj.

1.2.2023

Muzičar Mark Entoni (Marc Anthony) proteklog vikenda je četvrti put stao pred oltar.

Raskošna ceremonija održana je u Majamiju, a njegova odabranica je 23-godišnja Nadia Fereira (Ferreira), inače paragvajska Miss Universe. Vjenčanju je prisustvovao veliki broj poznatih, a mlada je javnosti dala na uvid i u izbor vjenčanice kada se pompa stišala.

Paragvajska ljepotica na svadbi nosila je dvije vjenčanice, a obje potpisuje izraelska modna kuća „Galia Lahav“, na čelu s istoimenom dizajnericom. Galia je sama dizajnirala vjenčanice za Nadiu, a istaknula je i kako je bilo zadovoljstvo raditi s njom dodavši da je lijepa ne samo izvana već i iznutra.

Vjenčanica u kojoj je 23-godišnjakinja izrekla sudbonosno "da" dolazi u klasičnom obliku balske haljine s nekoliko slojeva tila, no od tipične vjenčanice razlikuje je srcoliki izrez, ali i lijep, nježan vez koji se proteže cijelom dužinom. Vjenčanica je ručno šivana 122 sata, a Nadia ju je upotpunila dugim velom i sitnim dijamantnim naušnicama.

Fereira se kasnije presvukla u moderniju i atraktivniju vjenčanicu, svjetlucavu i asimetričnu - sprijeda je kratka, a pozadi nešto duža, no za sada je javnosti predstavljena samo ilustracija ove kreacije, ali ne i kako Ferreira izgleda u njoj.

Ceremonija je održana bez medija, a novopečeni bračni par naišao je na kritike javnosti zbog razlike u godinama. Naime, 54-godišnji pjevač ljubav je pronašao u 31 godinu mlađoj manekenki, a ovo mu je četvrti brak.

Bio je četiri godine u braku s Dajanom Tores (Dayana Torres), sedam godina s Dženifer Lopez (Jennifer) i tri godine sa Šanon de Lima (Shannon De Lima). Iz braka s Dajanom ima sinove Kristijana (Cristian) i Rajana (Ryan), a s Dženifer blizance Maksa (Maxa) i Emu (Emma).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.