OGLASILA SE NA INSTAGRAMU

Dea Đurđević nakon 22. operacije: Doktori su učinili nemoguće

Bila sam 24 sata na morfijumu i toliko je boljelo da sam i pored toga primala lijekove protiv bolova, ispričala je voditeljica svojevremeno

Dea Đurđević. Instagram

N. A.

10.2.2023

Voditeljica na Pink televiziji, Dea Đurđević, je četiri godine nakon strašne saobraćajne nesreće, morala ponovo da se podvrgne novoj operaciji ruke.

Operacija Dee Đurđević prošla je uspješno, a voditeljica se sada oglasila na svom Instagram profilu.

- Dragi moji ljudi, hvala vam svima na neizmjernoj podršci. Jučer mi je prof. dr Marko Bumbaširević operisao šaku i konačno smo skinuli ortozu. 

Ovo je bila veoma zahtjevna operacija koju samo on može da uradi u Evropi. Trebalo mi je mnogo da se psihički pripremim za novu intervenciju i sad se osjećam fantastično. Beskrajno sam zahvalna dr Bumbašireviću što mogu da koristim svoju ruku i što ću je tek koristiti u punom kapacitetu. 

Učinio je nemoguće. Sada još jače. Kada je najteže onda se najljepše smijemo i najjače se borimo - napisala je Dea. 

Podsjetimo, voditeljica je nedavno otkrila da je imala 21 operaciju do sada, ali i da je preživjela tri kliničke smrti.

- Imala sam 21 operaciju, tri kliničke smrti, više od 100 uspavljivanja… Bila sam 24 sata na morfijumu i toliko je boljelo da sam i pored toga primala lijekove protiv bolova. Nisam mogla da se pomjerim od svih povreda i lomova koje sam imala. Moj posttraumatski sindrom je bio jako intezivan i zbog toga sam često provodila vrijeme sa psihijatrom - rekla je Dea.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.