PROVOD NA SKIJAMA

Vrele ljepotice na snijegu

Sunčica Šanjević pozirala u gornjem dijelu kupaćeg kostima i skijaškim hlačama, što je njene pratioce ostavilo bez daha

Aida Čamdžić-Lagumdžija. Instagram

26.2.2023

S obzirom na to da je snijeg ove godine prilično kasnio i pao tek nedavno, tako su i poznate bh. ljepotice pohrlile na planine u našoj zemlji, ali i inozemstvu.

Zimske radosti ih nisu zaobišle, a revnosno su svaki detalj dijelile sa svojim pratiocima.

Paprene cijene

Jedna od najuspješnijih bh. influenserica Hana Hadžiavdagić-Tabaković početkom godine otišla je na zimovanje sa suprugom i prijateljima u švicarski St. Moric, gdje je pratioce iznenadila viješću o paprenim cijenama na ovom mondenskom mjestu. Potom je zimske radosti nastavila u Livignu, u italijanskim Alpama.

- Da mogu ostati na planini mjesec dana, možda bi mi bilo dovoljno skijanja – napisala je influenserica u jednom od opisa.

Nekadašnja manekenka i danas uspješna bh. influenserica Jelena Jugović-Tundžel (Tuncel) zimu provodi na Jahorini gdje uživa s porodicom. Nakratko se vratila u Istanbul zbog novonastale situacije u Turskoj zbog razornog zemljotresa kako bi sa suprugom pomogla te se ponovo vratila u njen rodni grad Sarajevo. Djeca pobjednice prvog modnog šoua u BiH „OBN Star model“ maksimalno uživaju a i svakog dana na Jahorini posjećuju školu skijanja. Također, nedavno je posjetila i piramide u Visokom koje su je, također, oduševile.


Jelena Jugović - Tundžel - Avaz
Hana Hadžiavdagić-Tabaković - Avaz
Dejana Rosuljaš - Avaz
Šejla Ramović - Avaz
Sunčica Šanjević - Avaz

Sudeći prema Instagramu voditeljica Dejana Rosuljaš zaljubljenica je u skijanje i bh. olimpijske ljepotice. Ona je tako ove godine uživala a još uvijek uživa na Bjelašnici, Jahorini a nedavno je posjetila Igman. Brojne ženske pratiteljice davale su joj komplimente u komentarima kako vole njene zimske fotografije.

Nevjerovatan osjećaj

Influenserica iz Mostara, s adresom u Sarajevu, Sunčica Šanjević odlučila se za olimpijsku planinu Jahorinu.

- Moda za skijanje mi je omiljena, a skijanje je moja terapija – napisala je Šanjević.

Ona je u jednom trenutku pozirala u gornjem dijelu kupaćeg kostima i skijaškim hlačama, što je njene pratioce ostavilo bez daha. “Zbog tebe će svi odsad na skijanje”, “Otopit ćeš im snijeg” bili su samo neki od komentara ispod fotografije.

Jedna od najvećih zaljubljenica u snijeg i skijanje je svakako Šejla Ramović koja je zajedno sa suprugom Edinom Šekom pasionirana ljubiteljica u bijeli sport.

I ona se ove godine odlučila za Jahorinu, te je iskoristila priliku da se fotografira na snijegu u pauzi između snimanja.

Bh. influenserica Aida Čamdžić-Lagumdžija uživala je tradicionalno na Jahorini s porodicom.

- Ako ste na Jahorini, nemojte propustiti uranak, izlazak sunca, sa ratracima idete na vrh planine, nevjerovatan osjećaj, mi smo uživali i sigurno nešto što će nam ostati u sjećanju čitav život – poručila je Aida.

 Barbika na snijegu

Influenserica Sabina Džafić pozirala je u stilu Barbike na planini u Švicarskoj.

-Barbi moment na Alpama - napisala je influenserica.

Džafić je još jednom oduševila pratioce na Instagramu svojim outfitom u ružičastoj kombinaciji. Inače, fotografija je nastala u Davosu, mondenskom skijalištu i mjestu koje okuplja brojne zaljubljenike u bijeli sport.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.