ZANOSNA VODITELJICA

U dom Sanje Kužet stiglo pojačanje: Procvjetali smo svi prije proljeća

Nedavno je otkrila da osluškuje želje i potrebe svojih sinova

Sanja Kužet. Instagram

N. A.

21.3.2023

Sinovi Sanje Kužet, četrnaestogodišnji Andrija i šestogodišnji Strahinja, sretni su dječaci, a da im osmijeh na licima bude što češće trudi se ponosna mama.

Kako je u jednom intervjuu nedavno otkrila, svakodnevno osluškuje želje i potrebe svojih sinova, da bi im pružila što više može ljubavi i podrške.

- Nema šta, osluškujem i njega i starijeg sina, moramo to da radimo s našom djecom, moramo mnogo puta da se prilagodimo mi njima, ali smo tu da im usadimo one prave vrijednosti koje nose iz kuće, gdje god da se nalaze, i da znaju da imaju svoj dom. A dom uopšte nije jednostavno izgraditi, tu treba mnogo vremena, volje, ljubavi - rekla je za srbijanske medije.

Sinovi Sanje Kužet izrazili su želju da dobiju kućnog ljubimca, a porodica se ovog puta odlučila za psa, Niu.

- Ona je naša Nia. U proteklih šest sedmica unijela je u naš dom još više radosti i najljepšu moguću energiju. Djeca su bila u nevjerici da će se pas ikada pojaviti na našem pragu, ali suprug i ja smo im priredili iznenađenje koje će pamtiti zauvijek. Ovdje se uopšte više ne radi o ljubavi već o obožavanju Nie. Procvjetali smo svi prije proljeća. P.S. Eto razloga zašto me nije bilo na instagramu, imala sam pune ruke "posla" - čitaj ljubavi - napisala je voditeljica u objavi na svom Instagram profilu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.