SASVIM ISKRENA

Vanja Mijatović nakon udaje: Strast je najmanje bitna u bračnom životu

Istakla je da svako od njih vuče na leđima svoj biznis

Vanja Mijatović. Instagram

N. A.

28.3.2023

Pjevačica Vanja Mijatović se udala krajem prošle godine za Aleksandra Mandžukića, a sada je prvi put je progovorila o bračnim razmiricama, anksioznosti, psiholozima, kao i tome što je odlučila da odgodi majčinstvo.

Na pitanje kako provodi vrijeme s mužem i da li ovako često zajedno svako završava svoj posao, Vanja je počela:

- Odlično nam je kad smo zajedno. Tu i tamo se posvađamo kao i svi parovi. To je način i da upoznaš nekoga, da vidiš šta mu smeta, ali smo dobri. Dobro je kad se čovjek nekad sporječka, a i on i ja smo temperamentniji, iako se to kod mene ne vidi. Znam da budem živac, ali sam za 10 minuta kao nova. Nije nam problem poslije da se izvinimo, to je veličina čovjeka da zna priznati da je pogriješio. Radila sam mnogo na sebi, radim i dalje, jer niko nije savršen.

I kada je riječ o novcu, bračni par je ravnopravan, pa kako svako od njih vuče na svojim leđima biznis, tako i sve dijele.

Strast u braku česta je tema, a Vanja je o tome potpuno otvoreno govorila, iako smatra da se mnogi s njom neće složiti.

- Svakako treba raditi na tome, a greška svih ljudi na ovoj planeti je što misle da će prvi dan biti kao nakon 10 godina. To je nemoguće s bilo kim. Meni strast nije sve u životu i ljubavi. Džabe mi strast ako mi ne odgovora kako me neko gleda ili me nervira svaki dan. Veza prelazi u ljubav i prijateljstvo. Ljubav može bez strasti, ali reći ću ti kad dođemo to toga. Strast je najmanje bitna u bračnom životu - tvrdi Vanja za "24sedam".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.