U RAZGOVORU SA FANOVIMA

Emili Ratajkovski: Želim još jedno dijete i da ga sama odgajam

Otkrila je i na koji način je moguće osvojiti njeno srce

Emili Ratajkovski. Instagram

N. A.

1.4.2023

Emili Ratajkovski (Emily Ratajkowski, 31) optužila je muškarce da "misle samo na svoje međunožje" nakon što je snimljena kako se ljubi s Harijem Stajlesom (Harry Styles, 26) u Tokiju. Manekenka je svojim fanovima odgovarala na pitanja putem svog Instagram profila i otkrila da ne vidi dugoročnu budućnost s pop zvijezdom.

Pričajući o tome kako "frajeri razmišljaju svojim genitalijama kada su u pitanju romantične veze", otkrila je svoj plan da rodi i sama odgaja drugo dijete tako što će zamrznuti svoje jajne stanice i podariti sinu Silvesteru (Sylvesteru) brata ili sestru kad uđe u kasne tridesete.

Kada je obožavatelj pitao: "Je li po tebi u redu odgajati bebu bez oca?", Ratajkovski je uzvratila da je o tome puno razmišljala.

- Mnogo je mojih prijateljica dalo zamrznuti svoje jajne stanice kako bi kupile još malo vremena, radi karijere koju žele ili nade da će upoznati potencijalnog partnera s kojim žele imati dijete - opisala je pa dodala kako je njena mama ostala trudna u 38. godini i da do tada ne planira zamrzavati jajne stanice.

- Gledajte, imam 31 godinu. U zadnjoj posjeti ginekologu rečeno mi je: "Ok, pa, za otprilike dvije ili tri godine razgovarat ćemo o vašim jajnim stanicama, da ih zamrznete." Moja mama je prirodno zatrudnjela sa mnom u 38. godini pa mi zamrzavanje jajnih stanica do tog trena uopće nije padalo na pamet - ispričala je manekenka.

Ponovila je da želi imati još djece jer jako voli biti mama.

- Nisam sigurna hoću li pronaći nekoga s kim bih htjela podizati dijete. Kad sam jednoj od svojih prijateljica, koja je vrlo slavna i ima nekoliko sestara, rekla da se razvodim, zabrinuta za sina i njegovo odrastanje, rekla je: "Ne brini, dečke ne obeshrabruje to što imaš dijete." Pogodite što se dogodilo? Bila je u pravu -  navela je.

Otkrila je na koji način je moguće osvojiti njeno srce

- Reći ću tek to da postoje muškarci koji poštuju moju porodicu, a to smo moj sin i ja i činjenica je da mi je naš odnos najvažniji. Cijene me kao majku i to što je sin moj broj jedan. Takvim stavom kod mene osvajaju bodove, ali to ne znači da s njima želim imati dijete - dodala je autorica knjige "My Body".

Istakla je da je svjesna da je djeci prirodno odrastati uz oca, ali poznaje puno žena koje su to odradile same, i to nevjerojatno dobro. 

- Zato mi se sviđa ideja da samostalno podižem drugo dijete. Dakle, ne bih se bojala zatrudnjeti i roditi kao slobodna žena. To ne znači da kažem da je to najbolji ili jedini način da to učinim, ali ja tako vidim svoju budućnost - zaključila je manekenka.

Podsjetimo, Emili, koja je 9. na listi najljepših žena svijeta u 2022. godini, proteklih su nekoliko mjeseci, nakon razvoda od filmskog producenta Sebastijana Bir-Meklarda (Sebastian Bear-McClard), povezivali s nekoliko muškaraca.

Osim ljubljenja s Herijem Stajlesom, bila je u vezi s komičarem Pitom Dejvidsonom (Pete Davidson), šuškalo se da se nešto događa između nje i Bred Pita (Brad Pitt), navodno je viđena s umjetnikom Džekom Grirom (Jack Greer), a za Valentinovo je objavljivala fotografije s Erikom Andreom (Ericom Andreom).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.