DEFILE LJEPOTICA

Ruska manekenka Irina Šajk pokazala je svoju nevjerojatnu figuru

Ljepotice su odabrale zanimljive kombinacije za zabavu britanskog "Voguea" i "Choparda"

Irina Šajk. Instagram

N. A.

23.5.2023

Maja Jama (Maya) ponovno ostavlja bez daha u ekstremno dubokoj haljini od čipke, a odlučila ju je obuči za zabavu britanskog "Voguea" i "Choparda".

Naime, poznata voditeljica hit rijaliti šoua "Love Island" nije bila sama, već su joj se pridružile i manekenke Irina Šajk (Shayk) i Sindi Bruna (Cindy) koje su također impresionirale svojim izdanjem. Maja je pokazala svoju zavidnu figuru u prsatoj prozirnoj bijeloj haljini s pernatim cvjetnim detaljima. Uz haljinu, 28-godišnjakinja je svoj izgled dopunila parom blistavih srebrnih naušnica i prstenjem iz Courbeta.

Sindi Bruna. Instagram

Irina je malo toga prepustila mašti i prošetala u dizajnerskom kompletu donjeg rublja koji je nosila ispod crne prozirne haljine. Slavna ruska manekenka pokazala je svoju nevjerojatnu figuru, a nosila je i privlačnu blistavu ogrlicu koja je pristajala uz par usklađenih naušnica. Dodatno, 38-godišnja Irina se pojavila u paru crnih štikli s remenčićima, dok joj je duga crna kosa padala niz ramena.

U međuvremenu je Sindi pokazala svoju utegnutu figuru u uskoj crnoj PVC haljini s otvorenim ramenima, prenosi "Daily Mail".

Francuska manekenka upotpunila je izgled za tu večer parom elegantnih štikli sa špičastim vrhovima i dodala par velikih blistavih naušnica u obliku srca. Ljepotica je stilizirala svoju crnu kosu u voluminozne kovrče i nanijela glamuroznu paletu šminke.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.