ODUŠEVILA PRATIOCE

Dženifer Aniston dobila pohvale fanova: Ovako je mnogo atraktivnija

Pratiteljima je predstavila novi proizvod, masku koja bi se na kosu trebala nanositi jednom sedmično kako biste spriječili njeno lomljenje

Objavila reklamu za njene proizvode. Printscreen

E. A.

6.6.2023

Dženifer Aniston (Jennifer Aniston) dobila je brojne pohvale nakon što je na Instagram objavila snimak na kojem se vidi da ima sijede pramenove.

Video zapravo reklama za njen brend za njegu kose LolaVie. Pratiteljima je predstavila novi proizvod, masku koja bi se na kosu trebala nanositi jednom sedmično kako biste spriječili njeno lomljenje.

U komentarima su uslijedile pohvale zato što nije ofarbala kosu, odnosno prekrila sijede.

- Nadam se da će Dženifer ostati prirodna. Ovako je mnogo atraktivnija", "Prelijepo je vidjeti ženu koja ne robuje standardima ljepote", "Ovim malim potezom si me ohrabrila da prihvatim sebe takvu kakva jesam - neki su od komentara.

Podsjećamo, Dženifer je nedavno u jednom intervjuu govorila o tome kako serija "Prijatelji" u današnje vrijeme vjerovatno ne bi bila emitovana u udarnom terminu.

- Bilo je stvari koje zaista nismo uradili namjerno. Možda smo negdje pogriješili, ali danas je publika osjetljivija. Neke scene bi vjerovatno bile meta cancel kulture - kazala je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.