NAPOKON SUNCE

Gdje se sunčaju poznate bh. dame

Džejla Glavović-Očuz oduševila figurom

Džejla Glavović-Očuz. Društvene mreže

4.7.2023

Nakon što smo se napokon izbavili iz kandži uglavnom kišovitog juna te kako nas je krenulo grijati julsko sunce, mnogi poznati već su se dočepali morske obale. Među njima najviše pažnje privlače atraktivne pjevačice, glumice, voditeljice te influenserice.

Izvajana figura

Amra i Edin Džeko s porodicom tradicionalno uživaju u Dubrovniku, a ona privlači pažnju svojom izvajanom figurom. Njih dvoje također su obišli nekoliko atraktivnih lokacija i u našoj zemlji.

Majka petero djece prije Hrvatske „zapalila“ je Tursku, kada je pozirala u bikiniju te dresu Fenerbahčea.

Hana Hadžiavdagić-Tabaković. Društvene mreže

Hana Hadžiavdagić-Tabaković također je već otvorila svoju ljetnu turneju po atraktivnim destinacijama. Među onima koje je već posjetila je Dubrovnik, a uživala je i na Hvaru.

 Bez daha

Džejla Glavović-Očuz uživa na Lopudu u Hrvatskoj, gdje je one koji su je vidjeli ostavila bez daha. Naša vodeća manekenka s godinama, smatraju mnogi, postaje sve atraktivnija.

TV voditeljica Dejana Rosuljaš za početak ljetne sezone odabrala je Istru. Pratioci na Instagramu zasuli su je komplimentima te su je neki nazvali i morskom nimfom.

Ljepša strana

Influenserica Amina Efendić, TV voditeljice Elvisa Muratović i Lana Stanišić su, također, među onim poznatim bh. damama koje su atraktivnim fotografijama obradovale svoje pratioce na društvenim mrežama.

Sigurno je da će biti još mnogo zanimljivih sadražaja, jer ljeto je tek počelo pokazivati svoju ljepšu stranu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.