PLJUŠTE PONUDE

Influenserka tvrdi da je operacijom ponovo postala djevica: Za nevinost mi nude 500 hiljada dolara

Brazilska manekenka i influenserka Julia Medeiros je postala poznata svoje sličnosti sa rijaliti zvijezdom Kajli Džener

Medeiros: Operacijom ponovo postala djevica. Screenshot/Instagram

N. H.

12.7.2023

Manekenka i influenserka Julia Medeiros (22) tvrdi da je platila više od 9.000 dolara za operaciju kako bi „ponovo postala djevica“.

Julia je postala poznata zbog ovih izjava, ali i nevjerovatne sličnosti s rijaliti zvijezdom Kajli Džener (Kylie Jenner). Influenserka je priznala da joj je fan ponudio ogromnu količinu novca kako bi pristala na seks s njim.

Posvećeni pratilac je krenuo s „malom“ ponudom od 10 hiljada dolara, a taj je iznos iz dana u dan samo rastao. „200 hiljada dolara? Koliko želiš?“, napisao je u jednoj poruci.

Ipak, ona je otkrila kako to ne želi uraditi samo zbog novca.

- Izgubila sam nevinost kada sam imala 17 godina. Bila sam prevarena i požalila sam zbog toga. Bio je stariji, obećavao mi je brak, djecu i dom. Nakon što je od mene dobio šta je želio, otišao je. Sada tražim vezu u kojoj ću se osjećati voljeno i u kojoj ću voljeti tu osobu – otkrila je Medeiros. 

Brazilka tvrdi da ovo nije prvi put da joj se nudi novac na ovakav način.

- Nije prvi put. Otkako sam bila na rekonstrukciji himena, ljudi su mi počeli davati vrlo visoke ponude. Nikad ne bih prihvatila. Ne postoji ni najmanja mogućnost, radit ću to samo iz ljubavi, tek kad nađem pravu osobu. Ne postoji novac na ovom svijetu koji bi mogao kupiti moju nevinost. Ja sam super romantična - priznala je.

Otkrila je i kako bi trebao izgledati njen idealni muškarac.

- Visok i financijski uspješan muškarac. Jako volim riđe i plavokose, ali to nije uslov – otkriva Medeiros.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.