ATRAKTIVNA KOLUMBIJKA

Novi vatreni ples: Šakira izgleda kao da joj je 20 godina

Izgleda zadivljujuće i u petoj deceniji života

Šakira: Žari i pali. Instagram

O. T.

10.8.2023

Kolumbijska pjevačica Šakira (Shakira) podijelila je snimak plesne koreografije uz svoju novu pjesmu "Copa vacia", a pripijeni top uz zavodljive pokrete donijeli su joj samo komplimente.

Šakira je novi singl predstavila krajem juna, a dok se u njemu pojavljuje kao sirena, baš kao i prethodne pjesme koje je objavila nakon raskida s Žerardom Pikeom (Gerardom Piqueom) i ova je imala skrivene poruke.

Kolumbijka je prethodno uz filter sirene na društvenim mrežama pozivala svoje fanove da pokažu plesne sposobnosti uz hit "Copa vacia", a sad je to učinila sama.

Snimajući se ispred kreveta zaplesala je u crnom crop topu i pripijenim helankama, a mnogima je pored samog plesa njen izgled privukao pažnju.

Ova 46-godišnjakinja izgleda zadivljujuće i u petoj deceniji života, a u komentarima su upravo to naglasili njeni fanovi.

- Jasan primjer da je bolje imati 40 godina i izgledati kao da imaš 20, nego imati 20 i izgledati kao da ti je 40 – našalio se jedan pratitelj.

"Morala se razvesti da bi bila slobodna", "Kakvo tijelo", "Svaki put sve ljepša", nizali su se komplimenti.

Jedan od komentatora našalio se osvrnuvši se na njen hit "Hips don't lie" te poručio "njeni kukovi ne lažu".

Šakira se nakon prekida dugogodišnje veze s bivšim nogometašem Pikeom posvetila karijeri, ali se i na posebno zadovoljstvo svojih pratitelja aktivirala na društvenim mrežama.

Otkako je slobodna, mediji je povezuju s vozačem Formule 1 Lujsom Hamiltonom (Lewis), ali i s NBA zvijezdom Džimijem Batlerom (Jimmy Butler).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.