ON JE TAJ SRETNIK

Godinama u braku, a rijetko skupa u javnosti: Ko je suprug Margo Robi?

Slavni par se zaljubio na snimanju „Suite Francaise“, a vjenčali su se 2016. godine na tajnoj ceremoniji

Margot Robbie. Instagram

O. T.

11.8.2023

Zbog uloge u filmu “Barbie” priča se kako će Margot Robi (Robbie) biti nominirana za Oskara, a ovog puta na pozornicu svečane ceremonije dodjele prestižnih nagrada mogao bi da stane i njen suprug.

Zanimljivo je kako koprodukciju ovog uspješnog projekta potpisuje suprug slavne glumice i poznati producent Tom Akerli (Ackerley).

Ovaj filmski producent svoja prva iskustva pred kamerama doživio je u filmovima o Hariju Poteru (Harry Poter). Bio je dio glumačke postave, a tumačio je jednog učenika Sliterina. Ipak, dalje ambicije su ga odvele iza kamere pa se Akerli odlučio za produkciju.

S godinama je prešao i na režiju, a 2014. godine otvorio je sopstvenu producentsku firmu koja potpisuje velika filmska ostvarnja poput „I, Tonya“, „Birds of Prey“ i „A Promising Young Woman“.

Tom i Margot. Instagram

Slavni par se zaljubio na snimanju „Suite Francaise“, a vjenčali su se 2016. godine na tajnoj ceremoniji.

Ne vole medijski da se eksponiraju i rijetko se pojavljuju zajedno na svečanim događajima.

Oboje su vrlo strastveni ljubitelji filmova i knjiga, a Akerli i Robi čine se i kao dobar poslovni tandem, jer već drugi put zajedno učestvuju na filmu kojem se smiješe brojne nagrade.

Podsjećamo, za samo tri sedmice prikazivanja film „Barbie“ na svjetskim blagajnama je zaradio, prema službenim procjenama Warner Brosa, više od milijardu dolara, prenosi cdm.me.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.