KAKVA TRANSFORMACIJA

Da li je moguće: Kraljica silikona danas izgleda neprepoznatljivo

Tijani je popularnost donijela i učešće u rijaliti šou programu “Farma”

Tijana Đuričić. Pink.rs

Dž. H. M.

13.9.2023

Tijana Đuričić, poznatija kao “kraljica silikona”, prije nekoliko godina zapanjila je javnost svojim fizičkim izgledom, kada su njene fotografije iz jednog kluba postale viralne.

Javnost je tada šokirano zurila u snimke “prenapumpane” crnke koja se na društvenim mrežama hvalila uvećanim usnama i grudima, a napadno plava sočiva su dodatno doprinijela njenom neprirodnom izgledu.

Na toj fotografiji pozirala je s drugaricom koja je očigledno dijelila istu strast prema estetskim zahvatima, a mediji su odmah stupili u kontakt sa njima. 

Tijani je popularnost donijela i učešće u rijaliti šou programu “Farma”. Tada je isplivala njena fotografija prije svih estetskih zahvata. Mnogi su komentirali da joj promjena izgleda uopšte nije bila potrebna, ali je Đuričićka odbijala svako mišljenje koje se kosi sa njenim.

Tijana se potom naglo povukla iz javnog života, klubova, reflektora, i šokirala novom drastičnom promjenom.

Tijana Đuričić. Instagram

Ona je riješila da smanji grudi, izvadi silikone iz usana, smrša i ukloni plava sočiva. Dakle, sve ono po čemu je bila prepoznatljiva.

Danas Tijana izgleda skroz drugačije. Iako se nije u potpunosti odrekla zahvata na svom licu i tijelu, sada izgleda znatno prirodnije, a postala je i riđa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.