NAJLJEPŠA PJEVAČICA

Karleuša joj posvetila pjesmu: Zbog njene smrti i danas mnogi plaču

Dana 16. marta 2010. godine pronađena je mrtva u svom stanu u Beogradu, a pored nje se nalazilo tijelo njenog deset godina mlađeg dečka

Jelena Karleuša. Instagram

Dž. H. M.

prije 3 dana

Slike iz djetinjstva privlače veliku pažnju vjerovatno zbog toga što najveće zvijezde izgledaju gotovo neprepoznatljivo.

Djevojčica sa slike imala je izuzetne vokalne sposobnosti, a osim talenta za muziku, posjedovala je izuzetan dar za igru i javni nastup.

Ksenija Pajčin rođena je 3. decembra 1977. godine u Beogradu gdje je završila osnovnu i srednju ekonomsku školu. Karijeru je započela kao plesačica u diskotekama, a potom je postala članica grupe “The Duck”.

Ksenija Pajčin. Facebook

Dana 16. marta 2010. godine pronađena je mrtva u svom stanu u Beogradu, a pored nje se nalazilo tijelo njenog deset godina mlađeg dečka Filipa Kapisode.

Policijskim izvještajem utvrđeno je da je Filip usmrtio nju, a potom i sebe.

O njenom odnosu sa Jelenom Karleušom se dosta pričalo i pisalo, a istina je tek kasnije izašla na vidjelo.

Ksenija Pajčin. Facebook

- Danas se navršava 4 godine od njenog svirepog ubistva. Ona me nije voljela, to je godinama pokazivala javno. Nikada nisam uzvratila na uvrede jer sam uvijek u njoj vidjela izmanipulisanu dušu djeteta – izjavila je tada Jelena.

A onda je u jednoj od njenih posljednjih TV emisija gdje se pojavila rekla nešto što me je dirnulo: “Kupila sam karte za Karleušin koncert i jedva čekam da idem.” To me je začudilo. Malo poslije toga je ubijena.

- Na mom koncertu u Areni, koji je ubrzo uslijedio, posvetila sam joj pjesmu “Ko ovu dramu režira”. Da se ne zaboravi najljepša žena koja je živjela na ovim prostorima – napisala je tada JK na društvenim mrežama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.