LJEPOTICA IZ TURSKE

Šeherzadina dijeta: Glumica otkrila kako održava savršenu liniju nakon tri porođaja

Na njenom meniju su zastupljene samo organske namirnice, i to pažljivo birane i s funkcijom da se ubrza topljenje masnoća

Berguzar Korel. Instagram

O.T.

4.12.2023

Jedna od omiljenih turskih glumica Berguzar Korel (40), otkako se pojavila, nalazi se na listama najljepših i najzgodnijih žena.

Iako ima troje djece i na pragu je pete decenije, izgled Berguzar Korel i dalje ostavlja bez daha, a mnogi se pitaju kako joj to polazi za rukom.

Naime, tajna njene vitkosti krije se u izbalansiranoj ishrani i redovnom treniranju, o čemu je jednom prilikom govorila.

- Svoju vitkost dugujem redovnom treniranju.

Da slučajno ne bih preskočila koji trening, angažovala sam ličnog trenera koji je sa mnom čak i kad sam na ljetovanju – otkrila je Berguzar svojevremeno.

Iako je neko ko voli sport, ima dana kada ni njoj nije do treninga, ali ona ima rješenje kako da i tada ostane aktivna.

- Onih dana kada baš ne mogu da treniram, obavezno prepješačim najmanje šest kilometara – dodala je.

Osim toga, glumica se trudi da uvijek bude hidrirana, te tako dnevno popije 1,5 litar vode. Kada je riječ o ishrani, na njenom meniju su zastupljene samo organske namirnice, i to pažljivo birane i s funkcijom da se ubrza topljenje masnoća.

- Moja ishrana je bogata mahunarkama i namirnicama koje sadrže proteine koji sagorijevaju masti. Radi ravnoteže, zastupljeni su i ugljeni hidrati, ali samo kroz kuhanu rižu – ispričala je Berguzar.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.