NEKAD I SAD

Dala 20.000 eura na korekcije: Ovako je Dalila Dragojević izgledala prije svih operacija

Njena transformacija tokom godina privukla je pažnju javnosti, jer je otvoreno govorila o estetskim korekcijama

Dalila Dragojević. Instagram

O. T.

11.12.2023

Domaća javnost upoznala je Dalilu Dragojević prije nekoliko godina kada se pojavila u rijalitiju “Parovi” pod imenom Dalila Mujić, predstavljajući se kao Dalila Moreno. Kroz nekoliko sezona ovog rijalitija, Dalila je prošla kroz turbulentne veze, vjeridbu sa Dejanom Dragojevićem, brak, ali i prevaru sa Filipom Carem, što je rezultiralo njenim razvodom.

Dalila Dragojević. Twitter

Njena transformacija tokom godina privukla je pažnju javnosti, jer je Dalila otvoreno govorila o estetskim korekcijama koje je sprovela na svom licu i tijelu. Priznala je da je radila usne, jagodice, botoks, kao i operaciju nosa zbog devijacije i ispravljanja. Iako su mediji špekulisali da je za ove zahvate potrošila čak 20.000 eura, Dalila nikada nije potvrdila ovu cifru.

Dalila Dragojević. Youtube

Jedna od značajnijih tema kojom se Dalila bavila jeste i njena borba sa viškom kilograma. U jednom periodu, Dalila je imala čak 85 kilograma, ali je odlučila da promijeni svoje navike. Izbacila je slatkiše, povećala unos vode, počela da vježba u teretani i prilagodila ishranu, koristeći zdrave namirnice poput lanenog sjemena i ulja. Ova promjena rezultirala je zavidnom linijom koju danas ima, a Dalila ističe da je ključ uspjeha u borbi sa kilogramima u volji i upornosti.

Dalila Dragojević. Twitter

Danas, Dalila nije samo bivša rijaliti učesnica, već i voditeljica na Red televiziji. Njena otvorenost o estetskim zahvatima i borbi sa kilogramima privukla je pažnju javnosti, a ona ističe da je zadovoljna svojim trenutnim izgledom i zdravljem.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.