REZULTATI SE VEĆ VIDE

Krenule pripreme za skidanje garderobe: Ovako ljepotice iz cijelog regiona tope kilograme u teretani

Teško da svoju svakodnevicu, uprkos dnevnima obvezama, mogu zamisliti bez fizičke aktivnosti i zdrave prehrane

Maja Šuput. Instagram

4.2.2024

Hladno vrijeme je idealno za povratak u teretane i fitness dvorane kako bi tokom nadolazećih mjeseci ostali zdravi i u formi te se pripremili za proljeće. A neke poznate dame iz cijelog regiona već neko vrijeme redovne su gošće u raznim teretanama, te su posvećene raznolikim oblicima vježbanja.

Teško da svoju svakodnevicu, uprkos dnevnima obvezama, mogu zamisliti bez fizičke aktivnosti i zdrave prehrane. Na društvenim mrežama nam redovno pokazuju koliko se svakodnevno trude da dobiju bitku protiv viška kilograma i zadrže zavidnu liniju.

Ne zaboravljaju treninge

Najstarija kćerka Amre Džeko, Sofia Vićentijević ide maminim stopama i vrijedno radi na svojoj figuri. Na Instagramu je podijelila video u kojem naporno trenira, a i rezultati se itekao vide.

Sofia Vićentijević. Instagram

Ana Bavrka, TV voditeljica i influenserica i bivša misica poznata je po tome da veoma pazi na ishranu i redovno trenira. Ana je trenutno u Njemačkoj sa svojim vjerenikom, a na svoje treninge ne zaboravlja bez obzira gdje se nalazi.

I poznate dame u regionu vrijedno rade na svojim figurama.

Ana Bavrka. Instagram

Pjevačica Emina Jahović poznata je i kao kraljica teretane. Bez obzira na godišnje doba, ona ne odustaje od treninga, a na zavidnoj figuri zavide joj mnoge mlađe kolegice.

Emina Jahović. Instagram

Atraktivna srbijanska manekenka Sofija Milošević, mama dva sina pohvalila se svojim trbušnim mišićima na društvenim mrežama.

Sofija Milošević. Instagram

Novogodišnja odluka

Pjevačica Maja Šuput pohvalila se na društvenim mrežama kako slijedi svoj novogodišnji plan. Jedna od novogodišnjih odluka bila je povratak u teretanu, a pjevačica je podijelila nekoliko fotografija kojima je otkrila da je u teretanu ove godine otišla.

Maja Šuput. Instagram

Novogodišnju odluku da se vrati vježbanju pjevačica je ispunila, što su pohvalili njeni brojni fanovi. Pjevačica se za odlazak u teretanu posebno pripremila, vidljivo je to iz fotografija. Osim prikladne odjeće za vježbanje, nije izostao make-up, ali ni nakit. Prizor je to koji nije baš uobičajen za teretanu, posebno kada je u pitanju šminka i nakit, no pjevačici to, čini se, nije zadavalo nikakav problem, a je li make-up poslije vježbe ostao postojan, nije otkrila.

Žanamari Perčić obožava provoditi vrijeme u teretani vježbajući, a to dokazuju i njeni vrhunski rezultati kojima se hvali na društvenim mrežama. Žanamari redovno dijeli videe i fotografije iz teretane, a da ima šta pokazati, ima. Da se rezultati vide, vide.

Žanamari Perčić. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.