OBJAVILA VIDEO

Plavuša bujnog poprsja doživjela peh u teretani: Za sve je kriv pogrešan brushalter

Ona koristi svaku priliku da istakne svoje atribute, ali i to koliko je u zavidnoj formi

Uživa u fitnesu - Avaz
redovnim vježbanjem održava tijelo u sjajnoj formi - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1
E. Ag.

22.11.2023

Tiktokericu Laru na ovoj društvenoj mreži prati 155.000 ljudi. Ona je zaljubljenica u fitnes, pa redovnim vježbanjem održava tijelo u sjajnoj formi.

Oskudna odjeća

Ona se ne libi da čak i prilikom vježbanja pokaže sve svoje atribute. Nedavno je imala manji modni peh koji je riješila da podijeli s pratiocima.

Lara je otišla na planirani trening u teretanu, a za tu priliku obukla je plave helanke i maleni sportski brushalter koji je bio u istoj nijansi jarko plave boje.

Međutim, ovaj grudnjak nije dovoljno stabilno pridržavao njeno bujno poprsje, pa je prijetila opasnost da joj grudi ispadnu prilikom vježbanja.

Na snimku koji je podijelila na društvenim mrežama ona se požalila koliko je teško vježbati u oskudnom grudnjaku koji ne može da obuzda njene velike grudi. Lari je očigledno pažnja prijala više od samog treninga, budući da je u teretanu došla skockana od glave do pete. Tako nije izostala ni diskretna šminka, frizura, kao ni vještačke trepavice, piše SrećnaRepublika.

@laragya_ I had to have a little bit of a laugh at this 🙈 #humortiktok #gymoutfit #gymgirl ♬ Spin Monkeys Speed Up (Remix) - Daulay Fam

Lara je radila zgibove, sklekove, trčala, radila vježbe s tegovima, a primjetno je da su njene grudi „poskakivale“ prilikom svakog skoka, pa je morala rukama da ih pridržava. Također, prilikom sklekova od ogromnih grudi nije mogla da dodirne pod, a u pojedinim vježbama ih je gotovo “zgnječila”.

Pohvale i kritike

- Nošenje pogrešnog brushaltera tokom vježbanja u teretani - opisala je Lara svoje iskustvo, a o njenom „incidentu“ je pisao i San.

Komentari su ubrzo uslijedili. Jedni su hvalili bujno poprsje zgodne plavuše, dok je bilo i onih koji su smatrali da Lara nije tu došla da vježba, budući da bi se u tom slučaju obukla adekvatnije, već je došla da mami muške poglede.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.