MUZIKA

FM Jam ekipa slavljem završava uspješnu godinu: U petak objavljivanje albuma “Egzil”, a u subotu proslava punoljetnosti

Sulejman Omerbašić

Piše: N. Aj.

14.12.2017

FM Jam ekipa ovaj vikend ima pune ruke posla. Slavljem i zabavama će ispratiti ovu, za njih uspješnu, godinu. 

Za petak, 15. decembar, je planirano objavljivanje kompletnog albuma “Egzil” na kojem su snage još jednom udružili Frenkie, Kontra i Indigo, nakon i više nego uspješnog prošlogodišnjeg albuma “Putanja”. 

“Egzil release party” bit će održan u “Cafe Baru Sloboda” u Tuzli gdje će se Frenkie, Kontra i Indigo družiti s fanovima i tako obilježiti novo poglavlje. Početak zabave planiran je za 21 sat.

- Nakon napornog rada i dalekog puta u Japan, “Egzil” će od petka biti dostupan na CD-u, a izdavač “Universal music” za velike ljubitelje je obezbijedio album u limitiranom izdanju na vinilu – stoji u saopćenju.


Osim toga, uspješna ekipa FM Jam-a slavi i punoljetstvo, pa će u subotu, 16. decembra, zabava preseliti u klub “Palma” (Dom mladih), također u Tuzli, gdje će biti upriličena velika proslava na dva sprata. Publiku će zabavljati svi FM Jam dj-evi, a vjerovatno će se na bini pojaviti i brojni mc-iji. 

Kako su najavili iz FM Jam-a, dosadašnje rođendanske proslave nisu prošle bez Ede Maajke, Frenkija, Sassje, Kontre, Hamze i Moonje pa će tako vjerovatno biti i ove subote.  

- Osamnaest godina nije malo i to zaslužuje ozbiljan dernek. Pozivam ovom prilikom raju da nam se pridruži u tuzlanskoj “Palmi” i s nama proslave do ranih jutarnjih sati. Biće lom! – poručio je Frenkie.

Karte po cijeni od 5 KM svi ljubitelji hip-hop muzike mogu već sada nabaviti u “Cafe Baru Sloboda”.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.