MUZIKA

Karte za sarajevski “Egzil” su u prodaji: Frenkiju, Kontri i Indigu pridružit će se i Marčelo

N. Aj.

9.1.2018

FM Jam trio, Frenkie, Kontra i Indigo će 3. februara održati veliki koncert “Egzil” u sarajevskom Domu mladih. Početak koncerta zakazan je u 21 sat. 

Karte su u prodaju puštene danas. Cijena je 10 KM, a mogu se kupiti na platou Skenderije.  

Nakon što su prošle sedmice najavili Katarzu i repera Stoposto kao prve goste, danas su proširili listu gostiju s još jednim imenom. Tako će se na bini Doma mladih Frenkiju, Kontri i Indigu pridružiti i srbijanski muzičar Marčelo. 

- Sa ovim line up-om sigurno je da nas u subotu 3. februara očekuje vrhunska hip-hop zabava. Jedva čekam koncert. Reakcije ljudi na album su toliko pozitivne da jedva čekam da proslavimo svi skupa! Jako nam je drago što će Marčelo biti s nama. U zadnje vrijeme se često srećemo i uvijek bude vrhunsko druženje. Pozivam raju da požuri po karte, jer je broj limitiran, a potražnja je velika – kazao je Frenkie za “Dnevni avaz”.

Inače, FM Jam ekipa i Marčelo sarađuju već dugo. Prvi zajednički snimci su nastali na Marčelovom prvijencu na kojem je ugostio Edu Maajku na pjesmi “Suze”, a na kultnoj “Creme de la creme” se, uz Edu i Marčela, pojavljuje i Frenkie. “Creme de la creme” je kasnije dobila i svoje nastavke na Frenkijevom “Odličnom CD-u” i “Troyancu”, a nedavno je u Zagrebu prvi put izvedena u punoj postavi.

Osim Marčela, na sarajevskom koncertu gosti će biti Shtuka, Katarza i Stoposto.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.