Bosanci snimili rep pjesmu na našem i njemačkom jeziku

Pjesmom ''Pijem'' momci iz Gradačca i Tuzle dižu adrenalin

Avaz.ba

Dvojica bh. repera s adresom u Beču predstavila su svoj rep hit, koji će u kombinaciji našeg i njemačkog jezika "zapaliti" prvenstveno dijasporu, ali i sve ljubitelje ove vrste muzike, koja je uveliko zavladala našom scenom.

Emirez, koji je rodom iz Gradačca, i Pireli iz Tuzle već 20 godina žive i rade u Beču, dok su muzici posvećeni od 2001. godine. Ovaj projekt je uvertira u veliku priču dvojca koji je, po svemu sudeći, napravio ozbiljan hit koji će osvojiti diskoteke i klubove.

Emirez i Pireli su premijerom pjesme 'Pijem' pokazali kako su ozbiljni momci kojima tek predstoji muzička karijera. Riječ je o projektu u koji su uložili dosta truda i rada. Pažljivo su radili na numeri koja je, u kombinaciji s našim i njemačkim jezikom, kako kažu, prava zaraza.

Inače, oni su karijeru počeli u grupi "Balkan Express", kojoj je pripadao i Raf Camora, koji je s njima i u ovom spotu. Beat je uradio Platin i Zlatni producent "Beataura", koji je producirao skoro sve hitove Rafa Camore i Boneza MC-ija.

Kako ništa nisu prepuštali slučaju, Emirez i Pireli su se potrudili da snime spot koji svojim kadrovima podiže adrenalin, a isti je rađen u Beču, nad kojim je, čini se, gorjelo nebo kada je nastajao.

Rad ovih talentiranih mladića možete pratiti putem njihovih FB stranica klikom OVDJE, OVDJE i OVDJE:

NA VRH

Podijeli članak na