KONCERT

Eros Ramacoti u Beogradu 2019. godine: Ulaznice u prodaji

Najavio je i izlazak novog albuma "Vita Ce N’è"

Eros Ramacoti

13.9.2018

Eros Ramacoti najavio je izlazak novog albuma "Vita Ce N’è", kao i velike svjetske turneje u okviru kojih će posjetiti i Beograd! Nastupit će 24. septembra 2019. godine u Štark Areni.

Ulaznice po cijenama već od 3.900 RSD (skoro 65 KM) su u prodaji i mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima - Eventima kao i online na www.eventim.rs.

Predstojeće izdanje Erosa Ramacotija "Vita Ce N’è" naći će se u prodaji 23. novembra preko Polydora, i to u više formata: CD, CD Deluxe, 2LP, 2LP Colored & Super Box Deluxe.

U saradnji s Facebook Italijom, Eros Ramacoti postao je prvi Italijan koji je najavio album i turneju preko aplikacije "Video Premiere", koja samo što je počela funkcionirati u ovoj zemlji.

Velika svjetska turneja koja prati izlazak novog albuma Erosa Ramacotija kreće naredne godine u februaru koncertom u Minhenu. "Vita Ce N’e World Tour" odvest će ga u neke od najvećih i najspektakularnijih arena na pet kontinenata!

Na našu sreću i zadovoljstvo – Eros je odlučio ponovo posjetiti Srbiju i ova turneja dovest će ga i u Beograd!

Nove pjesme, ali i neki veliki stari hitovi te nesumnjiv kvalitet i šarm ove vanserijske zvijezde, samo su neki od razloga zbog kojih ne treba propustiti nastup Erosa Ramacotija – dođite 24. septembra 2019. godine u Štark Arenu!


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.