EXIT

Sjajne vijesti za sve fanove: Legendarni The Cure dolazi u Novi Sad

Muzika.hr

23.10.2018

Dobre vijesti utorkom: The Cure dolazi na Exit! Rezervirajte datum, 4. jula, Novi Sad.

Poznati new wave bend kreće na turneju kojom obilježavaju 40 godina u muzičkom svijetu, a Smith i ostali članovi odabrali su upravo Exit za svoj prvi nastup u ovom dijelu Evrope.

Brojni obožavatelji benda na ovim prostorima napokon će doći na svoje. The Cure su predvodnici goth punk/rocka koji su utjecali na brojne muzičare otkad su započeli karijeru osamdesetih. Poznati su po osebujnom zvuku kojim su obilježili žanr i definirali razvoj post punka, goth i emo rocka, ali i brojnih drugih žanrova. “Pictures Of You”, “Friday I’m In Love”, “A Forest”, “Just Like Heaven” samo su neke od pjesama koje su obilježile njihovu karijeru.

Od 23. oktobra, stižu i prve četverodnevne EXIT ulaznice po poklon cijeni od oko 100 KM. Istog datuma u prodaju bit će pušten i vrlo ograničen kontingent dnevnih ulaznica za prvi dan festivala, četvrtak, 4. jula, kad će nastupati The Cure, po poklon cijeni od 49 KM. Isti dan stižu i ulaznice za fan pit, po cijeni od 55 KM kao i Gold Vip dnevne ulaznice za 4. jula po 190 KM. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.