MANIFESTACIJA

Veliki spektakl ove zime: Prva regionalna dodjela muzičkih priznanja

Na događaju se očekuje preko 200 poznatih ličnosti koje će prošetati crvenim tepihom

Press

Avaz.ba

22.11.2018

U organizaciji i produkciji najveće regionalne produkcijske kuće "Skymusic", 29. januara u Štark Areni u Beogradu održaće se muzički spektakl kakav još nije viđen u ovom dijelu Evrope. Okupit će se najveće zvijezde iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije, na ceremoniji dodjele prvih regionalnih muzičkih priznanja "Huawei Music Awards Ceremony" (MAC).

U okviru programa koji će trajati više od četiri sata, na nekoliko povezanih bina pojavit će se više od 60 poznatih ličnosti iz regiona. Publika će uživati u spektakularnim nastupima osmišljenim i režiranim specijalno za ovu priliku. Biće dodijeljeno više od 20 priznanja za najbolje izvođače, numere različitih žanrova, spotove, scenske nastupe…

Na manifestaciji se očekuje preko 200 poznatih ličnosti koje će prošetati crvenim tepihom, a ceremoniji dodjele nagrada uživo će prisustvovati 15.000 posjetilaca.

Jedinstveni cjelovečernji zabavno – muzički događaj "Huawei MAC" direktno će prenositi televizijske stanice sa nacionalnom frekvencijom u zemljama regiona.

"Huawei MAC" će biti produkcijski i televizijski najzahtjevniji poduhvat ikada izveden na našim prostorima, organiziran po najvišim svjetskim produkcijskim standardima.

Upotreba najnovijih audio i video tehnologija, pokretnih ekrana i scenografije, inovativni koncept rasvjete, najsavremeniji trendovi koncertne tehničke produkcije – sve ono po čemu "Skymusic" zauzima lidersku poziciju u regionu, na ceremoniji dodjele muzičkih nagrada bit će podignuto na najviši nivo.

Izvođače i muzičke numere za dodjelu "Huawei MAC" priznanja nominiraju radio stanice. Glasači iz svih zemalja regiona imat će mogućnost da putem sajta "Huawei MAC": www.musicawardsceremony.com  glasaju za svoje favorite, a na Facebook profilu:  www.facebook.com/music.awards.ceremony i Instagram: www.instagram.com/music.awards.ceremony/ stranicama mogu pratiti najnovije vijesti i zanimljivosti u vezi sa manifestacijom.

"Huawei MAC" će biti vrhunac dosadašnjeg rada produkcijske kuće "Skymusic" koja iza sebe ima dvodecenijsko iskustvo u tehničkoj produkciji najvećih regionalnih muzičkih događaja.

Prodaja ulaznica: Eventim.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.