BRAČNI PROBLEMI

Fil Kolins nastavlja rat s bivšom suprugom

Morao je deložirati, a sada mu rasprodaje imovinu

Kevi i Kolins: Bivši supružnici. Agencije

Avaz.ba

3.2.2021


Britanska pop zvijezda Fil Kolins (Phil Collins, 69) ponovo je u problemima s bivšom suprugom Oriane Kevi (Orianne Cevey, 46), čiji ga je posljednji udarac prilično zabolio. Nakon što je na sudu uspio isposlovati njenu deložaciju iz 40 miliona dolara vrijedne vile u Majamiju koju je zaposjela s trećim suprugom, muzičarem Tomasom Bejtsom (Thomas Bates) osvetila mu se oglasivši prodaju njegovih muzičkih nagrada.


Potez švicarske poduzetnice, s kojom ima dva sina, šokirao je sedmerostrukog dobitnika Gremija, tim više što joj je 2008., kad su se razišli nakon devet godina braka, isplatio 46 miliona dolara otpremnine, čime je njihov razvod postao jedan od najskupljih u britanskoj zabavljačkoj industriji.


Britanska pop zvijezda sa bivšom suprugom. Agencije


No, njoj očito treba još novca jer na online aukciji floridske tvrtke Kodner Galleries prodaje i svoje torbice marke Chanel, brendiranu odjeću te tenisice, nekoliko Rolex satova, vintage te poveći, nebrušeni dijamant od 10,35 karata – za 600.000 – 800.000 dolara, od čega će 10 posto dati dobrotvornoj organizaciji "Never Give Up Foundation".


- Seli se u manji dom i rješava se odjeće i nakita koje više ne nosi. Ona ima 5 hiljada pari cipela i ne može ih sve nositi – objasnio je njen predstavnik za odnose s javnošću.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.